Vinterserien 2012: L/K - Skarp 3-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Jan 2012

Ross viser spisskompetanse
Ole Oscar Ross scoret alle tre målene mot Skarp i ettermiddag.

L/K rodde i land årets første seier i Skarphallen i ettermiddag. 3-2 ble det til slutt mot den nye divisjonskollegaen Skarp.

Ole Oscar Ross satte inn alle L/Ks tre mål og L/K ledet 3-0 til et stykke ut i andre omgang. Skarp reduserte to ganger, men L/K holdt hodet kaldt og vant til slutt fortjent. L/K stilte med tre lånespillere som kan være aktuelle for en overgang: Lasse Biti og Matti Eira fra BUL og Marius Dreyer fra Kvaløysletta, men ellers var det L/K-gutter over hele linja.

Ross satte inn 1-0 etter seks minutter og la på til 2-0 etter rundt kvarteret. 2-0 kom etter et flott forarbeid av nevnte Eira og Biti og Ross fikk æren av å sette ballen i målet.

2-0 til pause etter en veldig solid omgang. Rett etter hvilen fullfører Ross sitt hat-trick - med hodet.
L/K dabber litt av og Skarp scoret så to mål - ett på et mislykket tilbakespill og det siste på et langskudd der Jørgen Vik sto litt feilplassert.

- Før 3-1 hadde Skarp lite å by på. Da hadde vi grei kontroll. Etter målet ble det litt mer hektisk, men vi tar det hjem, sier L/K-trener Roger Lange.

Han skryter av L/K-laget etter årets første kamp.

- Det vi presterte i dag var tidvis like bra som det vi gjorde i seriesesongen i fjor. Og da var vi jo rimelig gode til tider. Og til å være første vinterseriekamp så var dette veldig bra, sier Lange.

Han mener alle L/K-spillerne gjorde et godt inntrykk. Og også de innlånte spillerne får ros etter kampen.

- Marius Dreyer spiller hele kampen som midtstopper og var solid. Biti spilte hengespiss og var vel tredje sist på alle målene, mens Eira hadde et par målgivende, sier Lange.

Oskar Kleveland Leiros (16) var uheldig på Skarps redusering, men får likevel mye skryt i trenerboka til Lange etter å ha spilt defensiv midtbane sammen med Ståle Johansen.

- Leiros har virkelig tatt steg i år og hadde en god kamp på midtbanen. Men det var som sagt mange som var gode i dag, sier Roger Lange.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, Tomas Einebakken Nilsen, Marius Dreyer, Øyvind Garfjell; Ståle Johansen, Oskar Kleveland Leiros; Christer Steinvik, Lasse Biti, Matti Eira; Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Steffen Dreyer, Magnus Henriksen, Stig-Roar Hansen Rognli, Jonas Samuelsen, Jan Robin Bjørn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.