Vinterserien 2012:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Mar 2012

Hektisk L/K-helg
Lyngen/Karnes spiller kamp mot både Fløya og FK Senja i helga.

I dag, klokken 14.00, er det kamp mot Fløya - som nok blir én av våre hardeste utfordrere til seriegull i 2012. Til kampen stiller L/K med en 16-mannstropp.

- Vi skal ha rimelig sterke lag både i dag og i morgen. De som ikke starter i dag, starter i morgen, slår manager Bernt Olav Johansen fast.

Manageren vil vinne kampen, men legger mest vekt på å prøve ut formasjoner og spillere i ulike roller.

- I vinterserien bryr vi oss ikke om resultatene - så lenge vi vinner! Nei, vi har i utgangspunktet fokus på å teste ut formasjoner og få prøvd og sett folk i de ulike rollene og posisjonene man kan forvente at de skal bekle når sesongen starter, sier Johansen.

Han viser blant annet til at storscorer Steffen Dreyer har vært prøvd ut som midtstopper.

- Vi blir nok å prøve Steffen som midtstopper i én av kampene i helgen. Også  André Fagerborg (aktuell for overgang fra Skarp) vil bli prøvd på midtstopperplass. Så får vi se hvem som parres med hvem i kampene, sier Johansen og fortsetter:

- I tillegg til at vi prøver, og har prøvd, forskjellige stopperem så har vi jo også forsøkt Øyvind Garfjell sentralt i banen og stopper Jan Robin Bjørn på venstreback. Og dette skal vi fortsette med, sier Johansen.

Til dagens kamp stiller L/K med følgende tropp:

Jørgen Vik; Tomas Einebakken Nilsen, Joakim Einebakken Nilsen, Mats-Haakon Karlsen, Steffen Dreyer, Jan Robin Bjørn, Oskar Leiros, Ståle Johansen, Ole Oscar Ross, Øyvind Garfjell, Morten Nilsen, André Fagerborg, Christer Steinvik, Marius Dreyer, Stig-Roar Hansen Rognli, Magnus Henriksen.

Til morgendagens kamp, klokken 16.00 mot FK Senja, står i alle fall Vik og Johansen over. Muligens også Morten Nilsen. Da kommer ungguttene Henning Skogvang, Kristoffer Granås og Jørgen Jensen inn. De tre står over i dag.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.