L/K blogger fra Tyrkia-treningsleiren

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Mar 2012

A-laget har ankommet Tyrkia

Les første blogginnlegg fra L/Ks treningsleir.

 

Tyrkiabloggen del 1:

Et slitent gjeng ankom Flyplassen i Tyrkia 04.30 lokal tid, etter en flytur som startet med 2 timers forsinkelse på flyplassen i Tromsø pga for mye snø på rullebanen. Bagasjehenting og innsjekk til Cordendon flyet gikk med hårfin presisjon som virket timet og tilrettelagt av manager Bernt Olav Johansen.Timingen var så bra at alle måtte løpe forbi taxfree butikken i Ole Oscar Ross fart.

Mange benyttet flyturen til et slag hund der Tor Arne Larsen enda er ubeseiret og bjeffingen mot de som ikke kommer seg ut av den onde sirkelen gikk høylytt gjennom flyet. Nå skal det sies at nevnte Larsen ikke spiller annet en 3 manns hund i god Lillevik/Hausner ånd etter turene i Trøndelag når vi var der i 2.divisjon.

Mange trøtte fjes var det også å se på flyet, men prisen for turens trøtteste tok Jørgen Vik som sovnet av før avgang og sov gjennom turbulens, matservering og shopping. En relativt hard landing vekket heller ikke kapteinen fra Marsveien. Han sov så tungt at det tyrkiske kabinpersonalet sjekket pulsen hans flere ganger etter landing.

Følg Lyngen/Karnes-fotball også på Facebook!

En av spillerne tok ansvar og meldte at her trengs det vitaminer til gutten! Så det lokale apoteket får besøk av vår mest rutinerte sydenfarer når solen står opp, spilleren går også under navnet ”charter Stig” uten at vi kan avsløre så mye mer å heller ikke utdype sammenligningen med hans mer kjente forbilde som har vært eksponert i reiseprogram på tv3.

Trener Roger Lange har vært sur som en sitron siden avgang fra Tromsø, helt motsatt av hans hjelpetrener i Tromsø Ståle Johansen. Kan være vitaminmangel der også, men vi regner med at når solen står opp så er smilet på plass hos han også.

Mandagens økt var av den lette sorten, der Dan Håvard Johnsen tok styringen i kjent stil iført oppbrettet shorts og bar overkropp som enkelte tippeligatrenere har kopiert med varierende hell.

Fint vær,god stemning og godt humør.

Over og ut... 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.