L/K 6-8 år:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Apr 2012

Bendit Cup - vi satser på fire lag
Våre yngste fotballspillere skal selvsagt være med på L/Ks Bendit-turnering!

Turneringen går av stabelen i Lyngenhallen helga 28. og 29. april.

For 6-8 åringene er det lørdagen som gjelder og vi kommer til å melde på fire lag - hvorav ett lag blir et rent jentelag som spiller mot andre jentelag.

Vi kommer til å dele de tre guttelagene inn i tre likeverdige lag - hvilket vil si at vi kommer til å fordele spillere jevnt utifra alder og rutine. Slik satser vi på at alle spillerne får gode opplevelser i Lyngenhallen på det som for mange blir deres første møte med fotballturneringslivet.

Jeg kommer til å ta kontakt med hver enkelt kontaktforesatt på SMS iforhold til hvilke spillere som stiller og hvem som ikke kan være med på turnering.

Skulle det bli veldig mange forfall, så får vi vurdere å kutte ut ett lag. Men vi regner med at såpass mange har lyst å være med (over 20 spillere av totalt 29) at det går greit med fire lag. Spesielt viktig at flest mulig av jentene kan stille, slik at vi klarer å stille et eget jentelag.

Ansvarlige lagledere for de tre guttelagene blir:
L/K 1 Torbjørn O. Karlsen
L/K 2 Uno Nesvik
L/K 3 Kjetil Johansen
L/K Je Øystein Rollstad

Når det gjelder jentene så tar jeg kontakt med de aktuelle foreldrene, slik at vi får en ansvarlig her også. Eventuelt går det an å melde seg frivillig til meg.

Litt annen info om turneringen:

* Turneringa er for aldersgruppa 6-12 år
* Det spilles 5’er fotball i 2 x 12 minutter, med minimum 3 kamper pr. lag.
* Alle deltakere får Bendit effekter som takk for sin deltakelse.

Dette blir artig! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.