L/K - Hammerfest:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Jun 2012

Fram med brystkassa
For nå er det duket for gresskamp på Polleidet.

Joakim Einebakken Nilsen, Mats-Haakon Karlsen, Ole Oscar Ross, Øyvind Garfjell og Steffen Dreyer forbereder seg til første Polleidet-kamp.

Lørdag klokken 13.00 går avsparket for årets første seriekamp på gress for Lyngen/Karnes. Fredag kveld var gutten samlet til samling på Polleidet på en gressmatte som ennå ikke er tipp-topp men som kommer seg for hver dag som går.

Det bør i alle fall ikke være noe problem å by Hammerfest opp til en skikkelig god fotballkamp imorra - forhåpentligvis med hjemmeseier som utfall til slutt.

L/K har lite skader i stallen og stiller sterkt til lørdagens dyst mot HFK. Det betyr blant annet en scoringssugen Steffen Dreyer, som helt sikkert har ambisjoner om å plusse på sine 147 mål i L/K-trøya.
Det blir også muligheter for Polleidet-premiere for nyguttene Vegard Emaus Nikolaisen og Marius Dreyer.

Hammerfest har fått en brukbar start på sesongen. De ligger med sine ni poeng på øvre halvdel av tabellen og har blant annet slått Salangen 8-2 og Skarp 3-0.

L/K, på sin side, har to knepne seiere på hjemmebane så langt - 1-0 mot Skarp og 3-2 mot Porsanger. Målsetningen om tre poeng på hjemmebane ligger fast, men det blir uten tvil en tøff kamp mot laget fra oljebyen.

Møt opp og støtt L/K!

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.