L/K i 2012, TVO tilbake:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Jun 2012

Tore vender tilbake
En kjapp, driblesterk kjøllefjording viste seg fram på samlinga i kveld.

Tore Veseth Olsen (27) var på plass på samlinga på Polleidet i kveld. Tore er på tur til L/K på lån fra FK Senja og tok turen fra Tromsø i dag for å få litt gresslukt i nesen. Finnmarkingen, som har to perioder bak seg i L/K fra før, blir ikke klar til hjemmekampen mot Hammerfest.

Men det er kun formaliteter som gjenstår før han er spilleklar for klubben han var i senest i 2009. Da fikk Tore 10 kamper og fire mål for oss, før han dro tilbake til Finnmark og spill for Bossekop. Han spilte også syv kamper for L/K i 2. divisjon i 2005.

Tore har fått begrenset med spilletid i FK Senja i 2. divisjon i år. Nå benytter han låneavtalen til å spille seg i ordentlig form. Skjønt form; Tore viste på Polleidet i dag at han kan bli en virkelig flott forsterkning for L/K. Fart, teknikk, intensitet i spillestilen og ikke minst en presis skuddfot er kvaliteter ethvert 3. divisjonslag trenger.

Bildet: Tore Veseth Olsen har tatt plass i L/K-garderoben, på den gamle plassen til Frode G. Larsen. Til venstre: Steffen Dreyer.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.