L/K 6-8: Høsten videre

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Aug 2012

To lag påmeldt til Biltrend cup
6-8-åringene skal til Nordkjosbotn 1. september.

L/K har meldt på to 6-8 årslag til Biltrend Cup på Vollan lørdag 1. september. En turnering som vi var godt fornøyd med i fjor, som går over én dag og som ikke er for langt unna.

Påmeldingsfristen for våre spillere er nå ute. Følgende 14-15 spillere er derfor med på turneringen:
Hans-Erling
Ole Johan
Aleksander L
Tobias
Odin
William
Runa
Elias
Hans-Otto
Lars
Haakon WD
Camilla
Gabriel
Johanne
+ evt. Berger

(Det kan fortsatt være mulig å etteranmelde spillere, hvis man har en veldig god grunn til å være seint ute...)

Foreløpig er Kjetil lagleder for det ene laget. Uno er ikke med på turneringen og kanskje ikke Torbjørn heller (derfor usikkert med Berger), så derfor vil vi kanskje trenge en lagleder til ett av lagene. Men det kommer vi tilbake til - i likhet med hvem som skal spille på hvilket lag i turneringen. 

Oppsettet for turneringen er heller ikke klart ennå, så det vil også komme mer info etter hvert om det.

Trening

Når det gjelder treningene resten av sesongen, så trener vi på torsdagene klokken 17.30 på Geitnes. Det fordi 6-8 åringen har få kamper på torsdagene og dermed slipper vi at noen går glipp av treningen. Det betyr at spillerne har én kamp og én trening i uka fram til sesongslutt. Det er forhåpentligvis en passende fotballbelastning for store og små.

Vi er rundt 25 spillere i 6-8 årsstallen og det er akkurat nok til at de tre lagene har greit med spillere til hver kamp. Flott at så mange henger med! Det betyr at alle tre lagene kan fullføre sesongen med stil. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.