3. divisjon, L/K - BUL:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Sep 2012

Seriemestrene kommer!
Storfint besøk på Polleidet i årets siste hjemmekamp.

Lørdag klokken 14.00 sparkes årets siste hjemmekamp for L/K igang på Polleidet gress. Og det er ingen ringere enn de ferske seriemestrene Bossekop UL som står på motsatt banehalvdel lørdag.

BUL er ubeseiret så langt i år, og med to kamper igjen så har de nok helt sikkert veldig lyst til å holde statistikken. L/K, på sin side, har motivasjon nok i å sørge for å holde Fløya bak seg på tabellen og sikre andreplassen i avdelingen. Da kan man ikke gå på en ny smell hjemme slik som i forrige Polleidet-kamp (tap for Kirkenes).

Og hvis BUL har tenkt å gå ubeseiret gjennom denne sesongen så har de ett spøkelse de må ta hånd om: Bossekop har aldri gjort annet enn tapt i Lyngen. Fem forsøk de siste 12 årene har endt med fem tap.
Når det er sagt så har de fleste kampene vært jevne og årets BUL-lag er utvilsomt av de sterkeste som har inntatt Fort Polleidet.

545 liker oss på Facebook. Bli vår venn, du også!

Kampen i morgen representerer små jubileum for de to mest rutinerte L/K-spillerne i årets stall. André Fagerborg spiller sin 320. A-kamp for moderklubben, mens Steffen Dreyer runder 290 kamper i lørdagens BUL-kamp.

Vi håper flest mulig benytter sjansen til å møte på Polleidet klokken 14.00 lørdag. De som absolutt ikke kan det, kan følge oppdateringene på våre Facebook-sider.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.