L/K 2013:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Des 2012

Jørgen takker av
Etter tre sesonger på rad i L/K-buret, forlater Jørgen Vik oss.

22-åringen voktet L/K-målet allerede som 16-åring i 2006. Og bortsett fra to sesonger i Finnsnes (2008 og 2009), så har tromsdalingen voktet målet for L/K siden.

Men nå er det altså slutt. Tirsdag ga Jørgen beskjed til L/K at han forlater til fordel for Fløya. Vi må bare respektere at Jørgen har lyst på nye utfordringer og heller være evig takknemlig for at han har brukt fem av sine beste år hos oss. Jørgen har vært vår kaptein i 2012 og det er ikke tilfeldig. At han er divisjonens beste keeper er én ting. Han har i tillegg gått foran i trening og i kamp og har vært et forbilde for spillere og en inspirasjon for oss andre. En kjernekar som vil bli savnet på Polleidet og Geitnes.

Jørgen ønsker å takke alle i L/K for fine år i Lyngen og vi fra vår side ønsker han personlig lykke til i grønt - selv om vi skal gjøre vårt beste for at han i alle fall møter kvist to ganger til neste år!

Jørgen er den første avgangen fra L/K etter 2012-sesongen. Men vi har litt mer positive nyheter på gang også - i form av nysigneringer og også re-signeringer. Bare å følge med her på L/K-nett fram mot jul!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.