Treningskamp, L/K - Kvaløya 3-3:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Apr 2014

Uavgjort i generalprøven
L/K imponerte ikke i siste kamp før seriestart, men berget uavgjort - blant annet etter mål av Oskar Leiros (bildet).

Det ble til slutt 3-3 i treningskampen i Skarphallen på morran i dag. Kampstarten var 08.00 og det var tydelig at motstanderen taklet den tidlige kickoffen bedre enn L/K-spillerne. Første omgang var nemlig en ganske trasig forestilling fra Fagerborg og Johansens menn.

Kvaløya, som er blant de bedre lagene i 4. divisjon, ledet 1-3 til pause etter det trener Fagerborg, som var på benken hele kampen i dag, karakteriserte som en orgie i balltap fra L/Ks side:

- Jeg talte 40 balltap i første omgang. Da ga jeg opp tellingen. Vi gjorde mange feile valg. I tillegg var innsatsen for dårlig. Vi var åpenbart ikke klar til innsats fra start, sier Fagerborg.

Oskar Kleveland Leiros scoret L/Ks eneste mål i første omgang. Slik beskriver spillende hjelpetrener Steffen Dreyer målet, som han får assist på:

- Jeg vender opp på 30 meter, setter fart og spiller til Oskar som kommer på et sugende løp. Han kommer alene med keeper og og setter reduseringen iskaldt i lengste hjørne.

I andre omgang tok det seg opp for L/K. Jonas Samuelsen reduserte først til 2-3 på vakkert vis der Dreyer igjen er nest sist. Steffen spiller en stikker til Jonas mellom back og stopper. Jonas tar en touch før han limer ballen i vinkelen fra skrått hold fra hjørnet av femmeteren.

Steffen Dreyer satte inn 3-3 og berget litt av L/K-æren like før slutt. Det var faktisk det siste som skjedde i hele kampen.

- Vi har powerplay utenfor Kvaløyas 16-meter. Vegard Emaus Nikolaisen tar ansvar og setter fart inn i feltet med ball. Når han kommer til femmeteren får han lurt ballen ut til meg ved straffemerket. Jeg tar en skuddfinte med høyre og Kvaløya-spilleren snur ryggen til. Så ruller jeg ballen i mål med innsiden av venstrefoten i høyrehjørnet, sier Dreyer.

- Vi skjerper oss i andre. Vi flytter føttene og står på litt mer. Det var oppløftende, sier Andre Fagerborg.

Etter kampen kunne trener Fagerborg også se lyspunkter fire dager før seriestart.

- Vi ser hva som må forbedres og jobbes med. Det er små ting det er snakk om. Innsats slår kvalitet hver gang. Det må vi ta med oss videre. Vi satser på at en middels generalprøve gir en god premiere, sier Fagerborg, som trekker frem Christer Steinvik og Jonas Samuelsen - som begge for alvor begynner å få teken på kantspillet sitt.

Midtbanespiller Edvard Hamnvik Sagelv mener at L/K burde ha vunnet kampen.

- Men med tanke på at vi hadde trening i går kveld og kamp tidlig i dag, så var det en god økt for oss. På onsdag, når vi er freshe og uthvilte, så blir det bra, sier Sagelv.

Målscorere for Kvaløya var Stian Killingberg (2) og Jørgen Møller Martinsen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Aleksander Skatland, Marius Dreyer, Jan Robin Bjørn, Thomas Nordnes; Jonas Samuelsen, Lars Petter Rotvold Nilsen, Christer Steinvik, Edvard Hamnvik Sagelv, Oskar Leiros; Steffen Dreyer.

Innbytter: Vegard Emaus Nikolaisen

;

Seriepremieren er fremskyndet til 30. april klokken 19.00 på Geitnes!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.