Avsluttet sesongen med én god omgang

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Okt 2024

L/K lå an til et stygt tap i serieavslutningen, men hentet seg inn i sesongens aller siste omgang.

Bortelaget Finnsnes, nummer to på tabellen i år, var best i det meste på Geitnes lørdag og ville nok ha funnet en vei til seier uansett. Men L/K var i det gavmilde hjørnet i første omgang og sørget selv for at ledelsen ble mye større enn den hadde trengt å være. 0-4 var brutalt, spesielt ettersom et par av målene ble servert på sølvfat av L/K selv.

I andre omgang var L/K fast bestemt på at det ikke skulle gli helt ut foran hjemmepublikummet, og heldigvis klarte man det. FIL var fremdeles det førende laget og kunne lett ha plusset på i målprotokollen, men enten fikk kaptein Skogli og hans forsvar klarert, eller så rotet FIL-angriperne seg bort på egen hånd.

Det ble med det ene målet til FIL i andre omgang - etter 56 minutter. Og når Krister Skogli slår en godt vektet ball i bakrommet som Mika Johnsen kan løpe på, så ble det plutselig mål til L/K også. Det var imidlertid det aller siste som skjedde i kampen. Det vil si: Debutant Morten Krag Lind (17) rakk å gjøre sin A-lagsdebut før dommeren blåste i fløyta. Gratulerer til Morten, som har vært solid på venstresiden på L/K 2 i år.

10. plassen var sikret allerede etter forrige serierunde. Nå er en æra over, etter tre sesonger med Markus Karlsen Skogheim som hovedtrener. Trenerjakten i L/K pågår for fullt og planleggingen av 2025-sesongen startet nok allerede under kakebordet etter kampen.

* Gabriel Wikbo-Larsen endte opp som toppscorer i serien med sine seks mål.

L/Ks lag: Johan Valø, Oskar Leiros, Kristian Bjørn Hansen, Krister Skogli, Arion RJ Ballovarre, Erlend Fagerli, Vebjørn Løvland, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Marco Mathisen

Innbyttere: Markus Isaksen, Simon Sætre, Morten Krag Lind

Dommer: Robin Ersfjord - god

Gule kort L/K: Oskar Leiros, Erlend Fagerli, Einar Skogheim, Vebjørn Løvland