Skarp ble for skarpe - nå venter viktig kamp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Sep 2024

L/K og kaptein Skogli klarte ikke å holde Skarp stangen på Polleidet. Når turen går til Salangen, må poengfangsten bli bedre.

Til tross for gjestenes draktfarger og 0-5 til slutt, så var det ikke helsvart på Polleidet lørdag - i alle fall ikke i første omgang. L/K hadde egentlig grei kontroll på gjestene og klarte også å produsere litt offensivt selv. Men en dødball etter 35 minutter og en stygg forsvarsglipp sørget likevel for 0-2 til pause. 0-2-målet kom like før pausesignalet og var selvsagt ekstra bittert å ta med seg i garderoben for L/K-trener Markus Karlsen Skogheim og hans utvalgte.

Etter hvilen var et litt sykdoms- og skaderammet L/K-lag ikke like på hugget, og det hang strengt tatt et 0-3-mål i lufta. Det varte og rakk dog før det kom, men på de siste ti minuttene scoret Skarp tre mål til og resultatet ble langt styggere enn kampen skulle tilsi.

L/K får bokføre ingen gule kort i kampen, som i alle fall gjør at ingen soner i neste kamp. Den er borte mot Salangen og blir uhyre viktig for å holde kontroll i bunnstriden på TiTo-tabellen. Salangen er fortsatt poengløse, men har vist tenner i de siste kampene og hjemme på Idrettsheia er de garantert sugne på å tukte et formsvakt L/K. Da må alle mann i L/K være klare og gira på ta poeng. Unngår vi tap mot SIF, så skal det mye til for at SIF tar oss igjen.

Kampen mot Salangen går søndag kl. 13.00!

L/Ks lag: Johan Valø, Krister Skogli, Oskar Leiros, Erlend Fagerli, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Arion RJ Ballovarre, Marco Mathisen, Gabriel Wikbo-Larsen, Markus Isaksen

Innbyttere: Andreas With Karlsen