Trasig lørdag på Polleidet

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Aug 2024

Bortelaget scoret etter ett minutt. Og det ble ikke særlig bedre etter det heller...

Når L/K taper 1-11 hjemme på Polleidet så er det umulig å trekke ut noe positivt av kampen. Hamna var et mye bedre fotballag lørdag og spilte L/K av banen - bokstavelig talt fra første minutt. 11 baklengs sier sitt, og når man heller ikke klarer å berede grunnen for mer enn ett trøstemål, så blir det stort sett trøstesløst.

Steffen Dreyer satte inn sitt andre for sesongen, men da ledet Hamna allerede 0-5. Og sluttresultatet tror vi er det groveste tapet L/K har måtte tåle på Polleidet gress.

Kommende helg er det frihelg. Så venter TUIL 31. august.

* Krister Skogli fikk rødt kort og må sone to kamper for forseelsen mot Hamna

L/K fra start: Håkon Jensen, Oskar Leiros, Krister Skogli, Øyvind Garfjell, Kristian Bjørn Hansen, Erlend Fagerli, Mika Johnsen, Sigve Ringbakken, Gabriel Wikbo-Larsen, Arion RJ Ballovarre, Steffen Dreyer

Innbyttere: Vebjørn Løvland, Markus Isaksen, Andreas With Karlsen og Jørgen Skog.

Gult kort L/K: Steffen Dreyer

Rødt kort: Krister Skogli

Dommer: Tor André Einebakken Nilsen - god kamp