Sola gikk ned for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Aug 2024

Det så lyst og lovende ut lenge på Senja, men så tok L/K kvelden - førti minutter for tidlig.

For selv om L/K lå under 2-0 til pause mot hjemmelaget FK Senja, så skapte Markus Karlsen Skogheims gutter flere gode muligheter i første omgang. Spesielt Gabriel Wikbo-Larsen var frisk og skapte endel trøbbel for senjaværingene, men Senjas keeper Rismo var god og holdt nullen. Så hadde også FK Senja sine sjanser og to av dem scoret de altså på - hvorav den ene er en ren gavepakke fra L/K-forsvaret.

L/K kunne til tross for to kjappe baklengs gå til pause med berettiget håp om å være konkurransedyktig også i andre omgang. Men den gang ei. L/K får 0-3 i sekken etter syv minutter og derifra og ut er det nesten helmørkt for de rødblå. Senja scorer to mål til og selv om L/K våknet litt på slutten av kampen igjen så cruiset Senja inn til en enkel seier - attpåtil med en clean sheet.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Oskar Leiros, Jørgen Skog, Kristian Bjørn Hansen, Erlend Fagerli, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Markus Isaksen

Innbyttere: Andreas With Karlsen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Løvland, Marco Mathisen

Gult kort L/K: Einar Skogheim

Dommer: Jon Geir Iversen - fin kamp