Pinlig L/K-omgang i Kroken

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Jun 2024

Det så ut som en ordentlig kamp i første omgang, med L/K fullt på høyde med Krokelvdalen. Men så er det to omganger i fotball…

For selv om L/K lå under 3-1 til pause, så var lyngsværingene godt inne i kampen - og hadde fortjent flere mål enn det ene man fikk.

Optimismen fra første omgang skulle imidlertid snu til bunnløs pessimisme i andre omgang, ettersom KIL herjet verre med L/K-spillerne. Dommer Ragnar Dahls fløytestøt etter 90 minutter var i alle fall svært etterlengte for alle L/K-ere. Da hadde Jonas Simonsen og co. puttet totalt åtte mål bak L/K-keeper Håkon Jensen. 2. omgang var årsverste med flere mils klaring fra L/Ks side, men første omgang var altså positiv. Sigve Ringbakkens mål var f.eks. av den lekre sorten, der Steffen Dreyer viser muskler i feltet og flikker igjennom til Sigve på løp gjennom feltet.

L/K debuterer på gress hjemme på Polleidet i neste kamp - mot Kvaløya. Da må L/K-guttene opp i ringene igjen!

* Ingen minneverdig aften i Kroken, men 2006-modellene Gabriel Wikbo-Larsen og Mika Johnsen rundet hver sin milepæl med henholdsvis 80 og 60 spilte A-kamper for L/K.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Marcus Hausner Christensen, Krister Skogli, Krister Klaussen, Sigve Ringbakken, Einar Skogheim, Kristian Bjørn Hansen, Mika Johnsen, Gabriel Wikbo-Larsen, Øyvind Garfjell, Steffen Dreyer

Innbyttere: Kristoffer Hansen Holst, Arion RJ Ballovarre, Viljar Berg-Johansen, Markus Isaksen, Oskar Leiros, Andreas With Karlsen

Dommer: Ragnar Dahl - meget god