L/K kriget seg til ett poeng

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Mai 2024

L/K jobbet og slet i 95 minutter. Det ga poeng mot et godt Hamna-lag.

For da dommer Habberstad blåste av kampen på Fløya Arena, stod det 0-0 på resultattavla. Det er et uvanlig resultat for L/K og skal vi være ærlig så burde denne kampen endt med mål til hjemmelaget. Hamna hadde flere feite tilbud både i første og andre omgang, men i samtlige tilfeller var kaptein Krister Skogli eller noen andre av hans undersåtter på plass og pirket ballen bort eller sperret ballbanen på annet vis. Keeper Johan Valø spilte også en strålende kamp i L/K-buret og skal ha sin del av æren for at det ble null baklengs i dag.

Kampen ble preget av mye dueller og en haug med frispark - og et antall gule kort som man sjelden ser. L/K gjorde det de kunne for å hale i land poenget fra et Hamna-lag som i utgangspunktet var store favoritter og som også gjorde alt DE kunne for å unngå å rote bort poeng på hjemmebane. L/K ligger kompakt og fint i første omgang, men klarer ikke å hindre at Hamna kommer store sjanser. Samtidig skaper vi ikke allverden selv og det bildet fortsetter i andre omgang. L/K har sporadiske muligheter og den aller største står Steffen Dreyer for etter 71 minutter. William Sørensen, som spilte en veldig god kamp på midtbanen for L/K vinner ballen høyt i banen og ballen havner hos Dreyer. Han tar et par steg før han smeller ballen i retning nærmeste kryss. Hamna-keeperen må ta fram det ypperste av keeperspill for å hindre Dreyer hans første scoring for året.

Men i dag får vi være tilfredse med at vi ror i land et bortepoeng mot et av seriens beste lag. Hamna er spekket med gode spillere, men heldigvis har L/K også noen solide navn i våre rekker!

Alle som følger L/K vet at det ikke er ofte laget spiller 0-0. Det har faktisk ikke skjedd i seriespill siden 27. august 2018! Den gang møtte L/K TUIL på TUIL Arena. L/K stilte med nåværende trener Markus Karlsen Skogheim på banen og på motsatt banehalvdel stilte blant andre William Sørensen.

L/Ks lag: Johan Valø, Krister Skogli, Jørgen Skog, Krister Klaussen, Kristian Bjørn Hansen, William Sørensen, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Steffen Dreyer

Innbyttere: Markus Isaksen, Viljar Berg-Johansen, Marco Mathisen

Gule kort L/K: Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, William Sørensen, Steffen Dreyer, Marco Mathisen og trener Markus Karlsen Skogheim

Dommer: Edvard Habbestad - klarte å manøvrere seg greit igjennom en ganske så tøffdømt kamp.