Skogheim har sagt ja - skal lede L/K i TiTo-serien

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Okt 2023

L/K har hovedtreneren på plass rekordtidlig foran TiTo-comebacket.

Det er ikke ofte at L/K har hovedtrenerspørsmålet avklart bare dager etter sesongslutt, men opprykks-og jubileumsåret 2023 er et sånt år. 

I dag ble det nemlig klart at Markus Karlsen Skogheim (25) holder seg i moderklubben og blir L/K-trener også i 2024! Det er en helt strålende nyhet og vi er selvsagt ekstra glade for en så tidlig, og ikke minst god, avklaring på trenerspørsmålet. Hovedpersonen selv takker for tilliten.

— Etter en veldig fin 2023 sesong for meg og for Lyngen/Karnes så var jeg veldig takknemlig og ydmyk for alle de flotte tilbudene som har aktualisert seg etter sesongen. Det er i utgangspunktet urettferdig for alle andre lag å være i kampen om min signatur mot Lyngen/Karnes. Klubben har et helt spesielt sted i hjertet mitt og jeg vil alltid være takknemlig for at de for to år siden satset på en helt fersk trener, sier Skogheim.

Riktig sted

Og selv om klubbfølelsen er sterk, så er Markus likevel klar på én ting:

— Når det er sagt så er ikke dette noe medlidenhetssignering. Jeg mener og føler oppriktig at Lyngen/Karnes er det riktige stedet for min videre utvikling som trener. 2024 kommer til å bli ett flott år for alle som har ett hjerte for Lyngen/Karnes!

I medvind 

Markus har lagt ned en enorm jobb for L/K de to sesongene han har ledet A-laget og en unison spillergruppe har ønsket han med videre. Det er et svært viktig moment i det hele, sier L/K-leder Tone Iversen. 

— Ja, vi er strålende fornøyde med å ha landet en ny avtale med Markus for neste sesong. Det har vært et klart ønske fra både spillere, støtteapparatet rundt A-laget og ledelsen i klubben om å beholde Markus som hovedtrener. Han har gjort en utmerket jobb i sesongen som har gått, og med opprykk så seiler klubben i medvind. Det gir oss de beste forutsetninger for å videreføre det gode arbeidet inn i neste sesong, sier Iversen. 

Utvidet rolle

Markus vil, i tillegg til å være hovedtrener for A-laget, få en utvidet, administrativ rolle i klubben, sier Tone Iversen. 

— Han skal være markedsansvarlig, og bistå klubben med å følge opp sponsoravtaler og annet markedsrettet arbeid. Det vil styrke klubben med tanke på å følge opp de forpliktelser vi har ovenfor våre sponsorer, men også bringe inn nye avtaler, sier Iversen. 

Den beste på lenge

Det viktigste akkurat i dag er imidlertid at L/K og Markus i lag kan starte planleggingen av en uhyre spennende sesong i TiTo-serien. 

— Neste års utgave kommer til å levere like artig angrepsfotball og like intenst press-spill. Og med enda bedre defensiv struktur så kommer 2024-utgaven av LK til å være den beste på lenge. Jeg gleder meg til fortsettelsen og er glad ting falt på plass tidlig. Det er mye arbeid som må legges ned og den jobben starter allerede idag, sier L/Ks hovedtrener for 2024. 

Markus skal selvsagt også ha et team rundt seg i 2024, noe som skal spikres i den nærmeste tiden. Det samme gjelder selvsagt spillerstallen. Alt dette kommer vi tilbake til! 

Kontaktinfo for ytterligere kommentarer:

L/K-leder Tone Iversen: 990 23 534

L/K-trener Markus Karlsen Skogheim: 479 12 187 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.