Tap i hjemmepremieren

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Mai 2023

Lenge så det ut til at L/K skulle få noe ut av årets første Geitnes-kamp. Men det raknet på slutten.

L/K stilte mannsterk - både antallsmessig og kvalitetsmessig mot Fløya 2 i ettermiddagens Geitnes-premiere. Markus Karlsen Skogheim kunne velge og vrake i kampklare spillere og de 11 som fikk tilliten fra start tok godt vare på den i første omgang.

Da kaptein Kristian Bjørn Hansen endelig kunne ta hjemmelaget i ledelsen i det 34. minuttet, så hadde både Hansen og flere av hans lagkamerater hatt feite målsjanser. Men målet var i alle fall fortjent, og L/K kunne ta ledelsen med seg inn til pause.

L/K startet bra i andre omgang også, men gradvis tørket sjansene opp - samtidig som Fløya 2 kom mer inn i kampen. Først utlignet Isak Hoff-Johansen etter en drøy time, og kampen ble stående på vippepunktet helt til det 86. minutt. Da fikk Fløya i ledelsen og klarte også å sette 1-3 før full tid.

Langt på overtid, i det 94. minuttet, klarer Einar Skogheim å krige seg til en redusering, men det var ikke tid igjen til noen sluttspurt. Fløya tar seieren og L/K må konstatere at man har fått en trøblete start på 5.divisjons-sesongen.

* Waltenberg, Kristiansen og Brændeland ubenyttede innbyttere i dag.

* Kristian Bjørn Hansen ble kåret til dagens L/K-gutt og fikk et gavekort fra Elektro-Sport for innsatsen.

* Gledelig comeback på fotballbanen for Gabriel Wikbo-Larsen (16), som har vært ute med skade i mange måneder og har mistet stort sett hele sesongoppkjøringen. Han blir viktig i det offensive spillet til L/K framover.

Gule kort L/K: Vebjørn Isaksen, Marcus Hausner Christensen, Einar Skogheim, Kristoffer Hansen Holst, Sigve Ringbakken og trener Markus Karlsen Skogheim

Dommer: Bjørn Egil Bauge

L/K 2 spilte sin første kamp lørdag. Det endte med tap 3-2 for TSI i Tromsø. En positiv prestasjon til tross for tapet og viktige 90 minutter for mange av de i A-stallen som ikke har spilt så mye i vinter. Tordar Eidet Karlsen (str) og Ayaz Mahmoud scoret for L/K 2.

L/Ks lag: Asgil Brændeland, Liam Eriksen, Tordar Eidet Karlsen, Vebjørn Tokle, Jonas Rodahl Johansen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Løvland, Johan Gamst-Eriksen, Sander Kristiansen Helmer Karlsen, Ayaz Mahmoud

Innbyttere: Christian Karlsen, Berger Eidet Karlsen, Trond Egil Larsen