Årsmøte: Lederduo gjenvalgt og Lyngdal blir juniorleder

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Mar 2022

 Årsmøtet i L/K gjenvalgte i går Tone Iversen og Astrid Jørgensen Olsen som leder og nestleder i hovedlaget, mens fotball senior og fotball junior fikk nye ledere.


Rundt 20 stykker hadde møtt opp på Geitnes for å avvikle årsmøtet i L/K mandag kveld. Møtet ble avviklet i en svært konstruktiv og god tone, der temaene var blant annet sportslige oppturer og nedturer i 2021, rekrutteringen til barneidretten og også rekruttering av voksne ressurspersoner, planene for våre to idrettsanlegg, dugnadsinnsatsen denne sommeren, den generelle ståa økonomisk og ikke minst valgene.

Rolf Magne Hansen

 


Økonomisk så hadde L/K et underskudd på knappe 130.000 i 2021. Store investeringer på anleggssiden i året som gikk er en del av forklaringen der. 

Men avtroppende kasserer Rune Larsen, som fikk velfortjent heder og blomster som takk for 20 års styrejobb, kunne allikevel berette om en solid og god klubbøkonomi med penger på bok og lite løsgjeld. Han understreket likevel viktigheten av å fokusere på inntektsbringende tiltak i 2022, etter to år med pandemi. 


Sportslig så var det ikke fritt for at A-lagets nedrykk til 5. divisjon var et diskusjonstema på årsmøtet. Det ble ikke lagt skjul på at det var en solid nedtur for en tradisjonsrik klubb som L/K og at det er viktig å lære av det som har skjedd. Men samtidig uttrykte flere at det også er viktig å se fremover og brette opp ermene, slik at oppholdet på nivå 6 ikke blir mer langvarig enn nødvendig. 


Når det gjelder valgene, så hadde man fått på plass alle vitale funksjoner i forkant av møtet, slik at det stort sett bare ble for årsmøtet å klappe inn navnene. Gledelig både at folk som L/K-leder Tone Iversen og nestleder Astrid Jørgensen Olsen fortsetter, samtidig som det er like gledelig når nye navn melder seg til tjeneste. 

Kåre Karlsen

 

Veteranene Rolf Magne Hansen og Kåre Karlsen trådte ut av styresammenheng og fikk i likhet med Rune Larsen blomster for innsatsen. Begge to har gjort en uvurderlig jobb for klubben både i styrerommet og kanskje enda mer ute i felten. Og begge to fortsetter heldigvis sitt virke på «konsulentnivå» i klubben. Det er klubben svært takknemlig for. 


Styret i L/K hovedlag:

Tone Iversen, leder

Astrid Jørgensen Olsen, nestleder

Ole Olsen, kasserer

Agnes Johansen, medlem 


Styret L/K senior: 

Jens-Georg Løvland, leder

Arne Hugo Jenssen, medlem

Hans Roar Karlsen Øvergård, medlem

Linda Skog, medlem


Styret L/K junior: 

Renate Lyngdal, leder

Ola Haugsbak, medlem

Siri Rodahl Johansen, medlem

Cathrine Utsi, medlem


Anlegg: 

Ole Olsen, leder

Johnny Hansen, medlem


Kontrollutvalg:

Kåre Karlsen

Trond-Egil Larsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.