Roger er L/Ks nye daglige leder

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Jun 2021

Roger Jensen (41) hadde sin første dag som L/Ks daglige leder i dag.

Oksvikingen søkte på jobben og er nå ansatt. Tirsdag hadde han sin første dag i jobben. Kontorstedet blir L/Ks idrettshus på Geitnes, der kontoret på hemsen blir pusset opp for tiden. 

Roger er ektefødt L/K-gutt og har spilt både aldersbestemt og seniorfotball for moderklubben.  Arvelig belastet er han også når det gjelder det administrative, ettersom både mamma Sølvi og pappa Reidar har hatt sentrale verv i klubben. Sølvi har sågar vært leder i klubben. Roger selv har blant annet vært oppmann for L/Ks A-lag de siste årene. Han sier han ble oppfordret av flere i L/K-miljøet til å søke på stillingen.

- Ja, jeg fikk oppfordringene lenge før stillingen ble lyst ut. Jeg hadde i utgangspunktet kun tenkt å søke hvis L/K skulle ha daglig leder i 100 prosent stilling, siden jeg jo har full jobb allerede. Men når man blir oppfordret og folk ønsker at jeg skal søke og har tillit til at jeg kan gjøre en jobb, så er jeg såpass svak at jeg måtte søke, sier Roger, og tilføyer.

- Og når det ordnet seg med min andre arbeidsgiver slik at jeg kan kombinere jobbene så var det en enkel avgjørelse. 

Roger ønsker å være tilgjengelig og tilstede for alle klubbens medlemmer..

- Vi holder på med å «oppgradere» klubbhuset på Geitnes og jeg skal altså ha kontor der. Dit ønsker jeg at medlemmene skal komme om det skulle være noe de ønsker eller bare for en prat, og en kopp kaffe. Døra kommer til å stå åpen for de som ønsker å stikke innom, sier Roger.

Leder i L/K, Tone Iversen, er fornøyd med at stillingen som daglig leder er besatt. 

- Vi er kjempefornøyd med å få Roger med på laget i Lyngen/Karnes IL. Han har lang erfaring fra særlig fotball, og vil fylle en viktig rolle i klubben. Vi ser optimistisk på tida fremover, med økt aktivitet i klubben innenfor både fotball, ski og friidrett. 

Roger får en 60 prosent stilling som daglig leder i klubben. Og at han skal ha kontor på Geitnes er ikke tilfeldig. 

- Vi ønsker økt aktivitet på idrettsanlegget på Geitnes - som en møteplass for barn, unge og voksne, sier Iversen.


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.