Én dårlig og én brukbar omgang

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Apr 2019

L/K-guttene fikk en tung lørdag mot TSI.

Et redusert L/K-lag, uten den offensive kraften som Ilyas Shirzad, Jonas Samuelsen og Kristoffer Hansen Holst representerer, slet mye i spesielt første omgang mot TSI lørdag. Fire mål i sekken og knapt noen målsjanser i det hele tatt for Oskar Leiros og co. Nasim Shirzads langskudd som smalt i tverrliggeren er stort sett det som er å nevne. Så skal det sies at TSI var effektive i første omgang også - bortsett fra at de svidde et straffespark. 

Andre omgang var straks mer oppløftende for L/K. Formasjonen satt litt bedre og Eskil Dreyer kom inn og fikk organisert og dirigert litt fra stopperplassen. 1995-modellen fra Elvevoll debuterte etter overgangen fra Furuflaten og blir garantert en positiv tilvekst for et ungt L/K-lag.

Offensivt var det også bedring å spore. Sigve Ringbakken meldte seg ordentlig på for L/K og søskenbarnene Robert og Isak Kristiansen hadde hver sin mulighet etter å ha løpt igjennom TSI-forsvaret. Spesielt Isaks sjanse var stor. Han kom igjennom  på høyresiden og skjøt i stolpen bak en utrusende keeper. 

På en litt grå L/K-dag må vi likevel trekke fram en enkeltspiller og det er Kristoffer Granås. Spesielt i andre omgang var Kristoffer strålende og et par av redningene var i nasjonal toppklasse. Utrolig verdifullt å ha Granås tilbake og i form!

Positivt også at vi stiller med en bred tropp, til tross for at flere sentrale spillere er ute.

Tom Jarle Isaksen blir mer involvert rundt A-laget nå og ledet laget fra linja mot TSI. Spillende trener Oskar Leiros var på banen hele kampen. 

L/K fra start: Kristoffer Granås, Joakim Berg Bjørklund, Jørgen Skog, Erlend Gamst, Vebjørn Isaksen, Nasim Shirzad, Sigve Ringbakken, Oskar Leiros, Richard Koch, Gard Grønvoll Sommerseth, Isak Kristiansen

Innbyttere: Hans-Roar Karlsen Øvergård, Robert Kristiansen, Mathias Krag Lind, Eskil Dreyer, Benjamin Johansen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.