Sterkt bortepoeng for ungt L/K-lag

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Aug 2018

L/K lå under to ganger, men klarte å ta poeng mot Krokelvdalen.

BORTEPOENG: Vebjørn Isaksen (i front), Einar Skogheim, Ilyas Shirzad og Kristian Bjørn Hansen spilte alle fra start mot Krokelvdalen. Foto: Jo Are Vik

L/K stilte med sju junior fra start da de tok hjem et poeng borte mot Krokelvdalen i dag. KIL tok ledelsen to ganger, men L/K kom tilbake begge gangene - først ved Ilyas Shirzad og så ved Ola Edholm. 

Alle målene kom i første omgang, en omgang som L/K-trener og keeper Jørgen Vik beskriver som fartsfylt.

- Ja, det bølget fram og tilbake i første omgang. 2. omgang er mer kontrollert. Men vi er ikke rolige nok i forhold til valg og utførelse på deres banehalvdel. Men lærerik kamp for de delaktige, sier Vik.

Andre omgang forble målløs.

- Jeg føler at vi kunne vunnet 2. omgang, med litt mer dyktighet. Men på den annen side skal vi være greit fornøyd med ett poeng borte mot Kroken, sier Vik.

Han var én av bare tre tilbake fra elleveren som møtte Krokelvdalen til avgjørende seriekamp for ti måneder siden. Den gang vant KIL 2-1.

Ola Edholm berget ett poeng med sitt 2-2 mål. Han klarer ikke helt å fri seg fra tanken om at det burde vært tre.

- Jeg syns vi kjempet hardt, samtidig som vi virket litt passive i avgjørende situasjoner. Vi har mange gode muligheter, men det har Kroken også. Litt bittert med 2-3, men samtidig skal vi være fornøyd med at vi får med oss poeng, sier Edholm, som kom på scoringslisten for andre gang denne sesongen - i sin 15. kamp totalt for L/K. Edholm har spilt samtlige seriekamper fra start og har vært en solid forsterkning for L/K.

Det har også spillende trener Ole Talberg vært. Han spilte bak sammen med Edholm hele kampen.

- Synes vi lykkes med å spilles oss forbi topp-presset til Kroken, spesielt i første omgang. Dessverre får vi ikke utnyttet de situasjonene godt nok. Vi må jobbe videre med hvordan vi skal komme til flere sjanser på siste tredjedel. Har litt problemer på dødball imot og Kroken er farlig der. Ellers har vi relativt bra kontroll på Kroken i etablert spill, sier Talberg. 

Han sier seg fornøyd med innsatsen som legges ned av L/K-guttene i dag.

- Ja, absolutt. Så får vi jobbe videre med hvilke valg vi tar med ballen i eget spill, sier L/Ks spillende trener.

Tabellen er fortsatt ikke lystig lesning for L/K-ere, men høstsesongen har begynt bra. Måtte det bare fortsette!

* Vebjørn Isaksen spilte sin 60. A-kamp for moderklubben i dag, mens Ilyas Shirzad spilte sin 20. kamp.

* Alexander Løvland Rygh var tilbake i L/K-trøya til denne kampen. Rygh, som fikk kamper for L/K så langt tilbake som 2005, var ubenyttet reserve i dag. Velkommen tilbake, Alex!

L/K fra start: Jørgen Vik; Joakim Berg Bjørklund, Ole Talberg, Ola Edholm, Nasim Shirzad, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, Vebjørn Isaksen, Markus Karlsen Skogheim, Ilyas Shirzad, Kristoffer Hansen Holst.

Innbyttere: Jan-Robin Bjørn og Stig-Roar Hansen Rognli

Gule kort L/K: Einar Skogheim, Ola Edholm, Vebjørn Isaksen

Neste kamp er hjemme på Polleidet mot Ishavsbyen lørdag 18. august klokken 14.00.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.