L/K 2 tapte i Tromsø

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Jun 2018

Etter flere solide kamper i 6. divisjon, gikk L/K-rekruttene på en smell borte mot Tromsøysund mandag. 

Her er rapporten fra lagleder Christer Steinvik:

Tromsøysund - L/K B Mandag 11.06.18

Tid/Sted: 21:00, Skarphallen
Resultat: 5-1

Målscorer, L/K: Robert Kristiansen
Fra start: 5-3-2 formasjon. Vebjørn Isaksen (keeper)
Nasim Shirzad, Benjamin Johansen (C), Jørgen Skog, Erlend Gamst, Sindre Nyseth, Ian Harper, Sigve Ringbakken, Kristoffer Hansen Holst, Richard Koch, Gard Grønvoll Sommerseth.

Benk: Robert Kristiansen, Mathias Krag Lind, Martin Skog, Håkon Leiros Fossmo, Johan Edvard Gamst-Eriksen.

Vi starter kampen meget bra, spesielt én spiller som jeg vil fremme er Nasim Shirzad. Han har flere «raid» opp langs høyreback/kant og kommer til gode innleggs posisjoner. Er farlig fremover gjennom hele 1.omg. Vi skaper store sjanser tidlig som bør settes, dessverre får vi ikke uttelling og Tromsøysund tar ledelsen. Det er et langskudd som blir styrt i mål av en spiller som står inne i 16-meteren og er soleklart i offside. Dette ser ikke dommeren og dermed blir det en lei start på kampen. De øker også ledelsen til 2-0 og 3-0 til pause. 

Vi legger om til 4-4-2 i 2.omg og gjøre noen bytter. Starter også bra her, men igjen er det Tromsøysund som går opp til 4-0 og 5-0, før Robert Kristiansen scorer trøstemålet 5-1 på slutten. Det skal sies at resultatet kunne vært helt annerledes hadde vi satt de store sjansene vi skaper i både 1.omg og 2.omg. 

To skudd i stolpen og bokstavlig talt en dag der det er mye «stang ut!». Det er en ung og spennende tropp jeg har med meg og det er flere som viser gode enkeltprestasjoner i dag. Dette er absolutt positivt, da L/K B er en fin arena å vise seg frem på. 

Ny kamp allerede mandag 18.06 kl.19:15 hjemme i Lyngen mot Ramfjord og en gammel kjenning ved navn Vegard Bjørn Olsen. Oppfordrer bygda å komme på kamp og se hva som «spirer og gror» i den yngres avdeling i Lyngen/Karnes.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.