Ungguttene tok ansvar

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Jan 2018

2002-erne William Sørensen og Gard Grønvoll Sommerseth måtte ta mye ansvar i A-lagets første vinterseriekamp lørdag.Første kamp i vinterserien for A-laget ble ingen utpreget minneverdig opplevelse for L/K. Med bare 11 mann i kamptroppen og flere av dem 15-16-åringer som debuterte fra start på A-laget, lå det an til en tøff start på året mot Skarp, noe 0-7 til slutt også bærer bud om.

Men et L/K-lag med flere sentrale spillere i avgang og atter andre skadet, klarte å holde fjorårets 4. divisjonsvinner mer eller mindre stangen i første omgang. Skarp førte kampen, men god defensiv jobbing fra L/Ks side gjorde at det bare sto 0-2 til pause. 

Etter hvilen ble det tyngre for de røde, spesielt når man begynte å bli slitne og skadene  meldte seg. Skarp var sporty nok til å låne en stopper til L/K da Aleksander Skatland måtte kaste inn håndkleet, men det ble likevel en kamp mot overmakten utover i andre omgang. 0-7 mot et lag vi var ubeseiret mot i tre kamper i fjor sier sitt om styrkeforholdet lagene imellom per 20. januar. Kanskje kom første vinterseriekamp et par uker for tidlig, men vi er sikre på at Ole Talbergs menn kommer sterkere tilbake. 

L/Ks lag: Johan Valø, Stig-Roar Hansen Rognli, Jørgen Skog, Aleksander Skatland, Benjamin Johansen, Gard Grønvoll Sommerseth, Kristian Bjørn Hansen, William Sørensen, Joachim Berg Bjørklund, Christer Steinvik og Richard Koch.

* For første gang siden august 2016 spilte L/K en kamp uten Krister Skogli. Han prøver nå lykken i 3. divisjon med Skjervøy. Det samme gjør reisaværingen Joachim Olaussen. To solide gutter som vil bli savnet i L/K, men samtidig blir det mulighet for andre til å gripe sjansen. 

Neste kamp i Grand Cup er 3. februar mot FK Senja.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.