7-0 i siste kamp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Okt 2017

L/K 2 tok ledelsen tidlig og sikret til slutt årets største borteseier.

0-7 mot topplaget Kvæsma lar seg absolutt høre for L/Ks unggutter i ettermiddag. Richard Koch og Kristoffer Hansen Holst tok L/K i en 2-0-ledelse før 10 minutter var gått og den ga ikke L/K 2 fra seg.

Richard Koch ble tomålsscorer i dag, mens Ian Harper, Robert Kristiansen, Einar Skogheim, William Sørensen også scoret i tillegg til Kristoffer Hansen Holst.

- Vi gikk ut med en plan om å kjempe mot et Kvæsma-lag bestående av voksne mannfolk. Vi tar dem på fart og teknikk. Vi lede 3-0 etter 20 minutter og bare cruiser videre de neste 70 minuttene, sier lagleder Espen Lyngra.

L/K kapret dermed fjerdeplassen i 6. divisjonen etter en solid sesong. Faktisk hadde man vunnet serien hvis TSI, som kom på topp på tabellen, hadde blitt beseiret på hjemmebane 7. september i år. Så jevnt var det i toppen i avdeling 2.

Uansett så har det vært utrolig positivt å se L/K 2s utvikling i 2017. Vi har hatt en solid stall til alle B-kampene våre i år og ikke hatt mannskapsproblemer en eneste gang. Laglederne Espen Lyngra og Jørgen Jensen, som fortjener all mulig ros for innsatsen i år, har sågar hatt et luksusproblem med å ta ut stall til mange av L/K 2-kampene. Det er rimelig unikt i L/K-historien. At vi stort sett har stilt et rent juniorlag i samtlige kamper viser at det gror godt under førsteelleveren til A-laget. Samtlige som startet mot Kvæsma i dag har vært innom på A-laget i løpet av sesongen og 10 av 11 har spilt seriekamper. 

L/Ks lag: Marcus Eggen Rygh; Benjamin Johansen, Jørgen Skog, Marcus Hausner Christensen; Vebjørn Isaksen, Einar Skogheim, Sigve Ringbakken, Joakim Berg Bjørklund; William Sørensen, Kristoffer Hansen Holst, Richard Koch

Innbyttere: Mikal Biendl, Espen Wilhelmsen Nordahl, Robert Kristiansen, Sander Kristiansen, Ian Harper, Gard Grønvoll SommersethKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.