Målfest på eventyrøya

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jun 2017

L/K scoret 11 mål og holdt tett bakover mot et ungt Senja-lag.

Oscar Ross, Steffen Dreyer og de andre L/K-guttene hadde ingen problemer med å sette Senja 2 grundig på plass i mandagens oppgjør i Islandsbotn. Hele 11 mål putta Ross & co bak Senjas meget gode keeper David Heitmann. Sistnevnte kunne ikke lastes for noen av målene, hvilket er en prestasjon i seg selv når man får 11 i sekken.

L/K måtte med andre ord hente fram spesielle scoringer for å overliste Senja-keeperen og det gjorde man da også. Tre av Oscar Ross, to av Steffen Dreyer, og Christer Steinvik og ett hver av Joachim Olaussen, Øyvind Garfjell, Marco Mathisen og Magnus Børsheim Kalstad.

Mot såpass svak motstand er det vanskelig å ha foten på gasspedalen gjennom hele kampen, men det klarte Vik og Garfjells menn på Senja. Sistnevnte hadde nok dagens vakreste da han smalt et frispark fra 25 meter opp i bøyla etter 55 minutter.

- Det var godt å endelig få satt et frisparkmål igjen. Jeg vurderer det slik at keeper ikke vil se utgangen på skuddet og velger å skyte med kraft i keeperhjørnet. Treffer klokkereint og ballen suser opp i krysset, sier Garfjell selv om målet - som var et aldri så lite jubileum for ham. Det var nemlig hans 80- A-lagsmål for L/K.

L/K-treneren er fornøyd med kampen mot Senja:

Ja, vi gjennomfører en meget solid kamp. Vi styrer kampen i samfulle 90 minutter og scorer elleve mål, hvorav mange av de er nydelig angrep med flotte kombinasjoner, fart og presisjon. Det mest gledelige er at vi ikke har noen dårlige perioder, og at vi gjennomfører med konsentrasjon og tilstedeværelse hele veien, selv om kampen er avgjort til pause. Det må vi ta med oss videre i kampene som kommer, sier Garfjell.

* Oscar Ross scoret hat-trick og gikk dermed opp på 92 mål for L/K. Det er ett mer enn goalgetteren Frank Bekkstrand, som stoppet på 91 mål for L/K.

* L/K-kaptein Jan-Robin Bjørn måtte prioritere jobb denne gangen. Joachim Olaussen vikarierte som kaptein i Bjørns sted og spilte en prikkfri kamp. Mål ble det også - hans 13. for L/K.

* Førstekeeper Jørgen Vik var usikker til kampen grunnet sykdom. Han sto én omgang før han ble erstattet av Johan Valø. Han ble igjen erstattet av Marcus Eggen Rygh på slutten. Sistnevnte er guttekeeper og har aldri stått i mål for A-laget før. Rygh, som er lillebror til tidligere L/K-spiller Aleksander Løvland Rygh og sønn av den gamle Karnes-spilleren Asbjørn Rygh, var sikkerheten selv de få gangene han måtte i aksjon på slutten av kampen. Gledelig innhopp!

Neste kamp er hjemme mot TIL 3 mandag. Den kampen er satt opp på gresset på Polleidet.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Krister Skogli, Joachim Olaussen, Aleksander Skatland, Øyvind Garfjell, Markus Karlsen Skogheim, Kristian Bjørn Hansen, Fredrik Allertsen, Oscar Ross, Steffen Dreyer, Magnus Børsheim Kalstad.

Innbyttere: Christer Steinvik, Stig-Roar Hansen Rognli, , Johan Valø, Marco Mathisen, Marcus Eggen Rygh.

Ingen gule kort

Dommer: Tom Erik Johannessen - full kontroll i lettdømt kamp.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.