Konket ut Skarp i nattlig cupdrama

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Mar 2017


L/K-spillerne kunne juble etter cupseieren i natt. Foto: Robin Andersen, iTromsø

Klokka begynte å nærme seg faretruende midnatt da Øyvind Garfjell satte 7-5-straffa og sendte moderklubben videre i NM-cupen. Garfjell ble cuphelt for Senja ifjor mot TIL, og fikk den avgjørende foten i kveldens drama i Skarphallen.

Da hadde L/K tatt ledelsen 2-0 til pause etter en en strålende førsteomgang, med perlescoring av den debuterende ranværingen Magnus Børsheim Kalstad og et selvmål fra Skarp.

Skarp får 2-1 midtveis i 2. omgang men LK holder fortet til over fem minutter på overtid. Da er Espen Haugen først alene igjennom og blir revet ned av en Skarp-spiller - som får rødt. Så går Skarp rett opp i angrep og scorer på sin absolutt siste sjanse. Ekstraomgangene er et faktum. Utrolig bittert for L/K-guttene.

Ekstraomgangene er begivenhetsrike nok, med kramper og målsjanser i rikt monn, men ingen mål. L/K må også avslutte med 10 mann etter at Espen Haugen fikk seg en trøkki hodet. Rapportene fra sykehuset i natt tyder på at det går bra med Lenangsværingen.

Dermed blir det opptil nervene til slitne fjerdedivisjonsspillere hvem som skal gå videre. Slik gikk skuddene av stabelen:

2-3 Jørgen Vik

3-3

3-4 Markus Karlsen Skogheim

4-4

4-5 Fredrik Allertsen

5-5

5-6 Krister Skogli

5-6 Skarp bommer!

5-7 Øyvind Garfjell

Spillende Jørgen Vik, som var kanongod gjennom hele kampen, reddet den fjerde straffen fra Skarp og dermed var det fritt fram for hans spillende trener-kollega Garfjell å avgjøre Fantastisk å gå videre i det som må være noe av det seneste en cupkamp har blitt avgjort noensinne.

L/Ks lag: Jørgen Vik, Stig-Roar Hansen Rognli, Jan Robin Bjørn, Joachim Olaussen, Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen, Magnus Kalstad, Markus Karlsen Skogheim, Roar Jørgensen, Fredrik Allertsen, Øyvind Garfjell

Innbyttere: Espen Haugen, Aleksander Skatland, Markus Mortensen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.