L/K-spillere tatt ut blant kretsens beste

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Nov 2023

Flere L/K-spillere har kommet med i uttaket til de ulike kretslagene for aldersgruppen 2008-2010.

Denne uken kom det endelige uttaket for årets kretssesong for jenter og gutter i aldersgruppen 13-16 år. Og det er gledelig at L/K har sine representant er på flere av lagene! 

Først så er Vebjørn Tokle (15) inne blant kretsens 22 beste på G2008-laget. Tokle har rukket å debutere på A-laget i år og ingen som har sett han spille fotball i 2023 kan være overrasket over at han er blant kretsens beste spillere i sin årsklasse.

Vebjørn Tokle

 

Og familien Tokle gir seg ikke der! Også lillesøster Malin Tokle er tatt ut på kretslaget - på J2009. Malin spiller på Furuflaten og er én av to Nord-Troms-spiller på dette laget. Den andre er Astrid Lilleng fra Storfjord. Begge to spiller på samarbeidslaget NIL-FIL-L/K-SIL. Gratulerer med uttaket!

På J2008-laget har L/K to spillere, nemlig Linnea Ribe og keeper Elisabeth Lyngdal. Begge spiller på samarbeidslaget, som har hatt stor fremgang og svært gode resultater de siste sesongene. Det samme gjør for øvrig Sanna Hausner (FIL), Mia Lingrasmo (NIL) og Leona Letto (SIL). Alle fem har kommet med på J2008-kretslaget.

Gratulerer til alle sammen og lykke til med kretssesongen!


De yngste tok over Geitnes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Nov 2023

L/Ks aldersbestemte lag hadde en flott sesongavslutning på Geitnes forleden. 

Etter en hektisk fotballsesong er det fint å møtes for å spise pizza, drikke brus og få litt premier. Og det var nettopp det de yngste L/K-spillerne gjorde sist torsdag. Da var det årsavslutning for aldersbestemt på Geitnes og både barn og spillere hadde møtt opp i hopetall.

Etter alle hadde inntatt mat og drikke så tok daglig leder og seremonimester Siri Rodahl Johansen mikrofonen og ropte opp de ulike lagene ett etter ett. I år hadde L/K bestemt seg for å sløyfe det sedvanlige diplomet og heller gått for å dele ut en flott L/K-gymbag til alle spillerne. I tillegg fikk alle trenerne og laglederne hvert sitt fenalår som takk for strålende innsats. De samme trenerne og laglederne fortalte også litt om sesongen som hadde vært - med oppturer og (noen) nedturer. Det etterlatte inntrykket blant tilhørerne var utvilsomt at det jobbes godt i aldersbestemte rekker i L/K!

Da takker vi alle lag, motstanderlag, foreldre, dommere og alle andre for årets sesong. Vi sees i 2024!

L/K-lotteriet trukket - sjekk vinnerne!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Nov 2023

I dag har hovedstyret i L/K foretatt trekningen i årets L/K-lotteri. Hovedpremien, et forbrenningstoalett fra Cinderella, stakk Andreas Fyhn av med. Her ser du resten av vinnerne. Vi gratulerer vinnerne og takker alle som har bidratt med premier - og ikke minst alle som har kjøpt lodd!