To mål av Garfjell

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Mai 2006

15-årige Øyvind Garfjell ble tomålsscorer da L/K 2 slo Senja 2 i kveld.

L/K vant til slutt 2-3 etter å ha ligget under 2-0 til pause. Øyvind reduserte først på et frispark etter ca. 55 minutter, før stopperkjempen Trond Egil Larsen utlignet til 2-2 etter corner. Det resultatet sto seg til rundt ti minutter før slutt. Da var unge Garfjell frampå igjen og sørget for at L/K 2 tok sin andre trepoenger på to døgn.

L/K stilte med en sesongdebuterende Øystein Rollstad i mål i dag. Han er kjent som en svært habil keeper, selv om han egentlig er midtstopper. Uansett gjorde Rollstad en god jobb mellom stengene i en kamp som L/K etter rapportene godt kunne ha vunnet med mer enn 2-3. L/K stilte med et bra lag i Islandsbotn, selv om det kun var Steffen Dreyer av spillerne som kan skryte av noe mer enn ytterst sporadisk spilletid i serien på A-laget i år.

Dermed er L/K helt oppe på 3. plass på 4. divisjonstabellen, med sine 10 poeng. Det sier riktignok ikke alt om styrkeforholdet i divisjonen, ettersom L/K er det eneste laget som har spilt så mye som seks kamper. Men tabellsituasjonen gleder uansett.

L/Ks lag: Øystein Rollstad; Kristoffer Fagerborg, Mats Håkon Karlsen, Trond Egil Larsen, Stig Roar Hansen Rognli; Stian Kviteberg, Steffen Dreyer, Rudi Dreyer, Øyvind Garfjell; Frank Bekkstrand, Vegard Bjørn Olsen.

Innbytter: Åmund Rognli

Gule kort L/K: Frank Bekkstrand, Kristoffer Fagerborg og Trond Egil Larsen