To straffer - to mål - tre poeng

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Mai 2007

To straffemål av Tom-Jørgen Gangsø avgjorde 4.divisjonskampen på Idrettsheia i ettermiddag.

L/K rodde i land en 2-0 seier på rimelig udramatisk vis. Salangen hadde riktignok noen feite sjanser i begynnelsen av kampen og hadde de scoret på én av dem, så er det ikke godt å si hvordan kampen ville utviklet seg.

Men det var i stedet L/K som fikk fram penna og signerte i målprotokollen. Og det var den hurtige spissduoen Fredrik P. Johansen og Magnus Minde som gjorde arbeidet. Magnus raidet på høyreflanken og slo inn til Fredrik, som lurte av backen og ble felt soleklart inne i feltet. Lenangen-kollega Tom Jørgen Gangsø tok ansvar og satte inn 0-1. Da var det gått rundt 30 minutter av kampen.

I andre omgang hadde L/K langt bedre kontroll på ting. Farlige på kontringer og bunnsolide bakover, der stopperne Jan Robin Bjørn og Trond-Egil Larsen ryddet opp i alt av lang høye baller fra Salangen-forsvaret. L/K var løpsvillige og kontringsvillige når sjansen bød seg. Og det var på en slik kontring at kampen skulle avgjøres. Litt over midtveis i andre omgang blir Fredrik P. Johansen igjen spilt fri på sin venstreside. Han jager nedover mot dødlinja, finter seg så inn i banen og blir på nytt felt på relativt klønete vis av Salangen-forsvaret. Dermed ny straffe og nytt mål av lagkaptein Gangsø.

Med sin fjerde seier på fem kamper er L/K 2 helt i teten i 4.divisjon. Kun målforskjellen gjør at L/K 2 ligger bak Senja 2.

* Lars Wikbo og Johan Båhl spilte hver sin omgang i mål.

* Johan Båhl spilte sin siste kamp for L/K for denne gang. Skibotsværingen, som har spilt kamper for L/K 2 de siste årene, tok etter kampen i går overgang til Storfjord. Båhl er i første rekke tiltenkt rollen som målvakt for Storfjord, men han har spilt mest ute for L/K 2. Vi takker Johan for innsatsen og lykke til i sin nye klubb.

L/Ks lag: Lars Wikbo; Stian Stenhaug, Trond-Egil Larsen, Jan Robin Bjørn, Uno Nesvik; Tom-Jørgen Gangsø, Frank Nilsen, Kristoffer Fagerborg, Johan Båhl; Magnus Minde, Fredrik P. Johansen

Innbytter: Torbjørn O. Karlsen

Gule kort L/K 2: Kristoffer Fagerborg og Frank Nilsen.

Dommer: Alexander Kjønsø Karlsen, FK Senja - Grei kamp