FK Fotball-Ligaen: Nordreisa - L/K 2-1

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Okt 2009

Ballen er fortsatt rund

At L/K klarte å tape denne kampen, viser at fotball er et fascinerende spill.

L/K burde ta poeng for å være 110 prosent sikker på fornyet kontrakt i 3. divisjon, men det klarte vi ikke. Nordreisa vant 2-1, uten at det hjalp dem opp fra bunnen av tabellen når sesongen nå er over.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter ett minutt, men L/K lot seg ikke ryste spesielt av det. De røde pøste på med det man hadde og det er rett og slett ufattelig at det bare ble med det ene L/K-målet før pause - headingen fra Andreas Holm etter et Andreas Løvland-frispark etter 25 minutter. Nordreisa hadde mer enn nok med å forsvare seg og satse på kontringer, men hadde ironisk nok den kanskje største sjansen i første omgang likevel. Men L/K-forsvaret fikk med nød og neppe ryddet opp i kaoset. Dermed 1-1 til pause.

Andre omgangs eneste mål kom på straffespark etter en times spill. Johan Anders Logje skapte trøbbel for L/K mer enn én gang, men straffesparket han fikk i duell med L/Ks Jørn F. Berger var ikke akkurat soleklart. Stian Amundsgård straffet gamle lagkamerater og satte inn det som skulle vise seg å bli kampens siste mål. For L/K klarte ikke å overliste gode Kai Tore Molund i NIL-målet og mot av kampen begynte både presisjonen og viljen til å komme tilbake å synke alarmerende.

Paradoksalt nok måtte begge lag framover, ettersom NIL var avhengig av å få best mulig målforskjell ift. TIL 3, som ifølge rapportene lå an til et ganske stort tap mot TUIL 2. Derfor var det ikke snakk om for NIL å ri på noen 2-1 ledelse. Men et par potensielt farlige kontringer ble tatt hånd om av Rudi Dreyer og co. i forsvaret.

Da kampens dommer Johnny Nilsen blåste av kampen, var L/K ifølge de foreløpige resultatene fra de andre arenaene på den ikke helt trygge tredjesisteplassen på tabellen. Men da sluttrapportene fra Salangen kom, kunne vi bare takke Skjervøy for hjelpen. De slo Salangen på bortebane og sørget for at salangsværingene holdt seg bak L/K på tabellen.

Dermed endte sesongen på fjerdesiste plass for L/K. En skuffende sesong, men likevel får man ta med seg at man klarte å ta seg sammen mot slutten av sesongen og styre inn til sikker plass.

L/Ks lag: Henning Hansen; Kristoffer Fagerborg, Jørn F. Berger, Rudi Dreyer, Andreas Holm; Espen Haugen, Andreas Løvland, Ole Oscar Ross; Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell, Torgrim Sollid.

Innbyttere: Ole Remi Hausner og Mats-Haakon Karlsen

Gule kort, L/K: Kristoffer Fagerborg, Jørn F. Berger, Andreas Holm

Dommer: Johnny Nilsen, Furuflaten - har dømt bedre kamper