FK Fotball-ligaen 2010:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jan 2010

Fine forsterkninger på nyåret

L/K signerer nye spillere og fornyer kontrakt med "en gammel".

L/K går inn i oppkjøringen i vinter med to nye spillere i stallen. I går signerte både Tarjei Hansen Gautestad (19) og Mathias Olsen (17) for Lyngen/Karnes.

Tarjei tør være kjent for både L/K-ere og andre følgere av fotballen i Troms. Han kommer fra TUIL, der han har vært hele karrieren sin bortsett fra et halvår på utlån til nettopp L/K i 2007. Tarjei har hatt mye spilletid på TUIL 2 i år, og var blant annet sentral da L/K opplevde ett av sine svarteste øyeblikk - 2-10 tapet på krøllgresset i mai. Han var blant de absolutt beste spillerne i TiTo i fjor og er selvsagt en enorm forsterkning for L/K. L/K er enige med TUIL angående Tarjei og vi ser fram til å se ballsentralen på L/K-midtbanen igjen.

Mathias Olsen er et litt mer ubeskrevet blad. Han kommer fra Slettaelva SK og signerte B-skjema sammen med pappa og lyngsværing Hans Otto Larsen i går. Sistnevnte har en lang og flott karriere i Nordreisa og Skjervøy, men har paradoksalt nok aldri spilt for L/K. Det skal imidlertid sønnen hans.

Mathias har spilt juniorfotball og A-fotball for Slettaelva i det siste, men går nå inn i treningsgruppa til L/K i Tromsø. L/K har gode erfaringer med å hente unggutter med familie og aner i Lyngen. Mathias blir helt sikkert ikke noe unntak. Mathias er midtbanespiller, så får vi se hvor trenerne Roger og Dan-Håvard kan få bruk for Mathias når sesongen begynner.

L/K begynner dermed å få god kontroll på 2010-stallen. Et par brikker er fortsatt ikke lagt, men så veldig mange nysigneringer til tar vi ikke sikte på. Hovedfokuset er at flest mulig av de som allerede er i klubben, satser 100 prosent i 2010. Og det har de aller fleste gitt beskjed om at de gjør. Ingenting er mer gledelig enn det!
I tillegg skal vi hente opp unggutter som skal supplere A-stallen i L/K - som blir å være på minst 26 mann også i 2010.

Nedenfor ser vi 2009s visekaptein Mats-Haakon Karlsen som skriver treårskontrakt med L/K - ut 2012-sesongen. Karlsen, oppvokst bokstavelig talt to steinkast fra Polleidet, har vært sentral i L/K-forsvaret de siste tre sesongene og blir en viktig mann også i sesongene framover.

Også Espen Haugen (25) har signert kontrakt med L/K. Midtbanefunnet fra 2009 har klare målsetninger om å utvikle seg ytterligere og vi er veldig glad for at lenangsværingen vil gjøre det i L/K.

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.