Treningskamp:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Jan 2010

2 x 29 minutter og 3-0 til oss

Vi skal i sannhetens navn ikke vektlegge en høyst uoffisiell treningskamp midt i januar på 2 x 29 minutter mot et FK Senja uten flere av sine største profiler.

Når det er sagt så er det gledelig at L/K vant 3-0 i kveld, med Ole Oscar Ross (2) og Morten Nilsen på scoringslista. Senja, svekket eller ikke, er alltid en håndfull for et hvilket som helst 3. divisjonslag. Men i dag var det tett og godt bakover, og framover løsnet det også greit etter hvilen. Det sto 0-0 til pause

- Litt hawaii i første omgang, men vi holder dem unna målsjanser. I andre omgang blir det litt mer spill og vi satte sjansene våre, sier L/K-trener Roger Lange.

Han startet i en 4-2-3-1-formasjon med følgende 11 fra start:

Jørgen Vik; Kristoffer Fagerborg, Mats-Haakon Karlsen, Rudi Dreyer, Stig-Roar Hansen Rognli; Aleksander Helberg, Espen Haugen; Ole Oscar Ross, Fredrik P. Johansen, Andreas Løvland; Alexander Løvland Rygh.

Vi gjorde seks bytter i pausen. Da kom denne relativt sterke sekstetten inn: Ole Remi Hausner, Andreas Holm, Jonas Samuelsen, Tarjei Hansen Gautestad, Steffen Dreyer og Morten Nilsen.

L/K deltar ikke i vinterserien i år og har ikke planlagt noen ordinære kamper i januar måned. Februar vil det bli tre-fire kamper, hvor av to av dem blir i Finnmarkshallen siste helga i måneden.

Ytterligere tre-fire kamper planlegges før serieåpningen 17. april hjemme på Geitnes mot BOIF.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.