Syverfotball:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Feb 2010

Fin økt i hallen
Trygg seier for L/K og Steffen Dreyer i syverkamp mot Nordreisa i ettermiddag.

L/K hadde stort sett fin kontroll i kampen mot NIL i dag. Selv om Reisa scoret først, var det såpass mye positive takter offensivt at man kunne være trygg på at det ikke ville bli 0-1 til slutt...

Det gikk da heller ikke mange sekundene før Steffen Dreyer satte inn 1-1. Og etter det var det ganske mye L/K - og spesielt firerbanden Løvland, Haugen, Garfjell og Dreyer.

Steffen var i strålende form i dag og puttet seks av 11 mål mot NIL, mange etter flint samspill og framspill av og fra lagkameratene. Andreas Løvland puttet tre, mens Espen Haugen og Daniel Kristiansen puttet ett hver. Sistnevnte debuterte i A-lagssammenheng og scoret et vakkert mål da han fikk overta på spissplass.

L/K stilte i praksis med sin Lyngen-treningsgruppe idag, forsterket med Steffen Dreyer, Espen Haugen og Jonas Samuelsen. Fredrik P. Johansen var også med i dag, men var sterkt redusert på grunn av magetrøbbel.

Med hvilehelg for Mats-Haakon Karlsen, Joakim Einebakken Nilsen, Rudi Dreyer, Ole Oscar Ross, Jøran Grønnbakk Åsheim, Jørgen Vik, Ole Remi Hausner, Morten Nilsen, Alexander Løvland Rygh, Mathias Olsen, Stig-Roar Hansen Rognli, Aleksander Helberg, Tarjei Gautestad og Kristoffer Fagerborg, i tillegg til skadede Jan Robin Bjørn, var det duket for unggutter som Kåre Johnsen (16), Hans Roar Karlsen (15), Oskar Leiros (14), André Waage (16), Martin Strand (16) og mer rutinerte Daniel Kristiansen (25). Ingen har spilt A-lagsfotball før. I tillegg spilte en kar som har noen kamper for A-laget, en Lasse Hausner, hele kampen i midtforsvaret til L/K. Og det gjorde han med foruroligende bravur...

Artig å se Øyvind Garfjell på venstrebacken i dag. Han var en virvelvind, og spilte samfulle 66 minutter - brorparten av dem var han på løp...

L/Ks lag: André Waage, Fredrik P. Johansen, Øyvind Garfjell, Andreas Løvland, Steffen Dreyer, Jonas Samuelsen, Espen Haugen, Lasse Hausner, Martin Strand, Oskar Leiros, Daniel Kristiansen, Hans Roar Karlsen og Kåre Johnsen.

Kampene ble spilt i tre perioder á 20 minutter, hvorav den siste perioden varte i 26 minutter. Kampen ble dømt av Dan-Håvard Johnsen - som med trenerfortid i NIL og trenernåtid i L/K var tilnærmet nøytral i dag. Han hadde i alle fall få problemer i kampen.

Artig også med endel publikum i hallen i dag. Både dét, og selve kampen, frister til gjentakelse. Kanskje det blir en lignende seanse senere i vinter.

Første ordentlige treningskamp - 2x45 på hel bane, blir i Skarphallen tirsdag. Da er det FK Senja som er motstander.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.