Treningskamper i Alta:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Feb 2010

BUL ble for sterke
Å slå BUL i Finnmarkshallen er ikke det enkleste. Det fikk Espen Haugen, Andreas Løvland og resten av L/K erfare i dag.

Etter en god 1. omgang av L/K og 2-0 ledelse til pause, var BUL best i andre og vant fortjent 4-2 til slutt.

L/K hadde god kontroll i 1. omgang. Forsvaret lå bra og BUL kom til få sjanser. L/K skapte heller ikke all verden men hadde en viss føring i kampen likevel. En liten forsmak på det som skulle komme ga Øyvind Garfjell etter rundt 20 minutter. Fra 40 meter pluss klinket han ballen i tverrliggeren og ut. Fem minutter senere skulle Andreas Løvland gjøre det enda litt bedre. På helvolley får unggutten kjempetreff og sender ballen i en vakker bue over en sjanseløs BUL-keeper.

29 minutter og det er klart for 2-0. Venstreback Øyvind Garfjell slår ballen opp til spiss Ole Oscar Ross. Han vinner de duellene som kan vinnes mot BUL-forsvaret, før han spiller fri en Andreas Løvland på løp bakfra. Han får en enkel jobb med å sette 2-0.

2-0 står seg til pause. Etter 60 minutter scorer BUL på et frispark og to minutter senere står det 2-2. En dårlig periode for L/K som sliter med å stå imot et BUL-lag som satser hardt offensivt.

L/K klarer imidlertid å komme tilbake i kampen og Espen Haugen klarer å heade inn 3-2. Men målet blir annulert for offside - noe som nok neppe var rett.

Det hele ser ut til å ebbe ut på 2-2, men BUL utnytter et slitent L/K-forsvar og scorer to mål helt på tampen.

Dermed 4-2 tap i Finnmarkshallen i dag.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Andreas Holm, Mats-Haakon Karlsen, Mathias Olsen, Øyvind Garfjell; Espen Haugen, Aleksander Helberg, Tarjei Hansen Gautestad, Andreas Løvland; Alexander Løvland Rygh, Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Ole Remi Hausner, Jøran G. Åsheim, Stig-Roar Hansen Rognli, Jonas Samuelsen, Joakim Einebakken Nilsen.

Ny kamp mot Alta 2 klokken 14.00 søndag.