5. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Jun 2010

Sterk L/K 2-seier

L/Ks andrelag tok i kveld sin andre strake trepoenger.

Det ble til slutt 5-0 mot Kvaløya 2 i Skarphallen i kveld etter at L/K 2 ledet 3-0 til pause. Mål av Frode G. Larsen, Fredrik P. Johansen (str) og Martin Strand.

Etter pause puttet Jonas Samuelsen på til 4-0 med et hælspark fra 16 meter (!), før veteranen Frode G. Larsen satte inn 5-0 fra kloss hold etter en fantastisk pasning fra Jonas Samuelsen og et like fantastisk innlegg fra Fredrik P. Johansen. I tillegg tok venstreback Stig-Roar Hansen Rognli seg råd til å svi av et straffespark.

Lagleder Vegard Bjørn Olsen var fornøyd med guttene etter kampen.

- Vi var nok heldige som slapp unna uten baklengsmål. Kvaløya hadde tre-fire store sjanser i andre omgang, men utenom det spilte vi en bra kamp også defensivt, sier Bjørn Olsen.

Tomas Einebakken Nilsen gjorde sin seniordebut for L/K etter overgangen fra Stakkevollan og dannet et solid stopperpar sammen med Jan Robin Bjørn.

* Gledelig å ha Mathias Olsen tilbake etter sykdom. Han fikk seg en omgang på sentral midtbane.

* Aleksander Helberg, Alexander Løvland Rygh, Christer Steinvik, Rudi Dreyer Espen Haugen ble av ulike grunner spart i dagens match. Alle disse fem er aktuelle inn mot A-kampen mot TIL-kampen imorgen. Det er nok flere av de som spilte kampen i dag også. Uansett gledelig at vi har mange gode spillere å velge i både på A-lag og 5. divisjonslag.

L/Ks lag: Erlend Strand; Jonas Samuelsen, Tomas Einebakken Nilsen, Jan Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli; Mathias Olsen, Jøran Grønnbakk Åsheim, Martin Strand, Joakim Einebakken Nilsen; Fredrik P. Johansen, Frode G. Larsen

Innbyttere: Lasse Simonsen, Thomas Leonhardsen, Kåre Johnsen

Gult kort, L/K: Joakim Einebakken Nilsen