L/K 2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Mai 2011

Berget uavgjort
L/K 2 karret til seg poeng på overtid i serieåpningen.

L/K 2 tapte begge kampene mot Foot 04 i fjor, og det så unektelig ut som at det skulle bli nytt tap i serieåpningen søndag. For etter en fin start og 1-0 ledelse med midtbanemotor Oskar Leiros, slapp Footingene inn i kampen. Først med 1-1 i første omgang. Så 2-1 og til slutt 3-1 helt på tampen av kampen.

Til tross for massive sjanser for L/K-guttene klarte en meget god Foot-keeper å holde balsfjordlaget i ledelsen. Men på overtid klarer endelig Alexander Løvland Rygh å redusere til 2-3 på en nydelig avslutning i lengste hjørnet. Så minst fire minutter på overtid blir innbytter Robin Wikbo Samuelsen felt inne i straffefeltet. Steffen Dreyer tar straffen og berger poenget som bare minutter før var utopi.

L/Ks lag: Tommy Morten Mortensen; Jens-Georg Løvland, Kristoffer Fagerborg, Hans Roar Karlsen, Stig-Roar Hansen Rognli; Henning Skogvang, Oskar Leiros, Jonas Samuelsen, Martin Strand; Alexander Løvland Rygh, Steffen Dreyer.

Innbyttere: Robin Wikbo Samuelsen, Alexander Elveslett Slettli, Sindre Dreyer, Magnus Wikbo Samuelsen, Tor André Einebakken Nilsen