L/K i 3.divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jul 2011

Tidenes vårsesong
L/K har aldri gjennomført en så solid vårsesong som i 2011.

Jonas Samuelsen og Mats-Haakon Karlsen har hatt mange muligheter til å juble i vår.

Til tross for mange gode åpninger på sesongen og mange solid gjennomførte vårsesonger, så skiller 2011-sesongen seg ut så langt.
Når vi nå er ved halvspilt serie har L/K bare avgitt to poeng - nemlig de to som gikk tapt i uavgjortkampen mot Norild i mai. En så god vårsesong har L/K faktisk aldri hatt siden Lyngen og Karnes ble slått sammen foran 90-sesongen, til tross for at vi i denne perioden har vunnet serien fire ganger.

Vår beste vårsesong fram til i år var opprykkssesongen 2004 med Dan-Håvard Johnsen ved roret. Da tapte L/K mot Finnsnes og mistet dermed tre poeng like før sommerferien. Den sesongen endte altså likevel med seriemesterskap og opprykk, så da ligger vi foran det skjemaet i alle fall.

10 seire og én uavgjort er ekstra sterkt ettersom L/K i år spiller en "halv divisjon" høyere enn vi gjorde i 2004. Nye tredjedivisjon er en tøff serie med mange gode lag men L/K har stort sett vunnet med greie sifre. Unntaket er ettmålsseirene mot de to lagene nærmest på tabellen - Finnsnes og Bossekop.

Med sine tre mål i siste kamp før ferien gikk Steffen Dreyer til topps på seriemålstatistikken til L/K. Dreyer har bare åtte kamper fra start, men har vært nådeløs foran mål siden han gjorde comeback i L/K-trøya. Trioen Løvland (9), Ross (8) og Garfjell (7) kommer nok til å pushe Steffen godt gjennom høstsesongen også, men de skal få henge godt i stroppen for å tukte spissen når det gjelder toppscorertittelen.

De tre sistnevnte har ikke bare vært sentrale i scorings- (og ikke minst assists)sammenheng. De er sammen med Mats-Haakon Karlsen og Tor Arne Larsen blant de fem som har spilt alle seriekampene til L/K så langt - og det fra start.

Denne uken og neste uke er det fotballferie for L/K-spillerne. Et lite egentreningsprogram har de fått, men ellers er det ingen felles fotballøkter før guttene stiller mannssterke på treningsleiren i Piteå 17. - 23. juli.

En god vårsesong har lite for seg hvis man ikke følger opp med en god høstsesong også!

Målscorere Privat Cup Serie Totalt
ALøvland 5 9 14
OORoss 6 8 14
SDreyer 11 11
ØGarfjell 1 7 8
MHenriksen 3 2 5
THGautestad 2 2 4
SJohansen 2 2 4
ALRygh 3 1 4
EHaugen 3 3
JSameulsen 1 1 2
TALarsen 1 1 2
JRBjørn 1 1
MHKarlsen 1 1
TENilsen    1 1
KnGranås 1 1
Selvmål     1 1

 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline