5. divisjon, Krokelvdalen - L/K2 2-5:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Sep 2011

Sterk seier mot topplag
L/K vant 5-2 over Krokelvdalen i kveld.

Et bra L/K2-lag tok ledelsen etter syv minutter ved Jonas Samuelsen. Kroken utlignet og det var 1-1 til pause.

Kroken startet 2. omgang best, men klarte ikke å score. I stedet er det Christer Steinvik som tar L/K opp i 1-2 ledelse på et skudd fra 20 meter som toucher borti en Krokelvdalen-spiller.

1-3 sto Stig-Roar Hansen Rognli for etter en kontring iscenesatt av Jonas Samuelsen. På 1-4 er Christer Steinvik igjen frempå, Kroken reduserer til 2-4 men innbytter (!) Steffen Dreyer avgjør kampen med en iskald og frekk lobb til 2-5.

Mange som spilte bra i dag, men Jonas Samuelsen var ekstra kvass og var involvert i mye.

Med seieren i dag har L/K kontroll på fjerdeplassen i 5. divisjon avdeling 1. Med litt hell kan det bli 3. plass, men da må resultatene de siste rundene gå vår vei. Vi har én kamp igjen og den er hjemme mot topplaget Stakkevollan neste søndag 25. september.

L/Ks lag: Tommy Mortensen; Joakim Einebakken Nilsen, Hans Roar Karlsen, Jan Robin Bjørn, Oskar Leiros, Espen Haugen, Jonas Samuelsen, Karl Erik Vaeng jr, Stig-Roar Hansen Rognli, Christer Steinvik

Innbyttere: Henning Skogvang, Tor André Einebakken Nilsen, Steffen Dreyer, Erlend Strand