5. divisjon: L/K 2 - Ringvassøy 5-1:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Aug 2012

Lillevik og Slettli senket RIL
Solid seier i regnværet på Geitnes.

39-årige Rune Lillevik og 17-årige Aleksander Elveslett Slettli scoret to mål hver, mens en annen 17-åring, Magnus Wikbo Samuelsen, satte det femte målet i den overbevisende seieren over Ringvassøy i ettermiddag.

L/K, med en blanding av svært rutinerte spillere og purunge talenter, ledet 2-0 til pause mot et tamt Ringvassøy-lag etter flotte mål av Lillevik og Slettli. Etter hvilen fikk RIL først en lagleder utvist og så en spiller, og L/K puttet to til. Rune Lillevik, for anledningen som spiss, var en håndfull for RIL-forsvaret og headet inn fra 14-15 meter - over keeper. Slettli sprang igjennom og satte 4-0, før Wikbo Samuelsen lobbet keeperen og satte inn L/Ks femte.

L/K hadde fin kontroll kampen ut, men tre minutter på overtid får RIL sitt trøstemål. L/K tapte 2-8 for Ramfjord i midtuken, så denne seieren var viktig for L/K på nedre del av tabellen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Cato Larsen, Uno Nesvik, Rudi Dreyer, Henning Skogvang; Oskar Leiros, Stian Kviteberg, Aleksander Elveslett Slettli, Martin Strand; Rune Lillevik, Magnus Wikbo Samuelsen.

Innbyttere: Erling Solli, Daniel Kristiansen, Henning Hansen, Torbjørn O. Karlsen