Ny god prestasjon mot 4. divisjonsmotstand

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Mar 2023

L/K spilte 2-2 mot Salangen, men hadde fortjent å vinne.

Det ble bare ett poeng i en underholdende og sjanserik vinterseriekamp mot Salangen søndag etter L/K-mål av Kristoffer Hansen Holst og lånespiller Sverre Meløy. L/K gjorde nok en solid prestasjon og etter spill og sjanser hadde kanskje Skogheims menn fortjent seieren.

Sverre Meløy, sist i L/K i 2021, tok L/K i ledelsen allerede etter fem minutter. Meløy var hissig i presset, snappet ballen fra Salangen-forsvaret og var både heldig og god da han overlistet SIF-keeperen.

L/K fortsatte å løpe og presse i store deler av første omgang og ga ikke 4. divisjonslaget Salangen mye fred til å gjøre noe som helst. Men Salangen var farlige på dødballer og utlignet i det 35. minutt etter en corner og en kontant heading på bakerste. 1-1 til pause.

L/K tok ledelsen etter en time spilt etter en nydelig stikkball fra målscorer Meløy og et bakromsløp og en påfølgende avslutning i lengste hjørne. Flott mål!

L/K fikk imidlertid ikke nyte ledelsen lenge. Salangen får nemlig en straffe like etterpå og den setter Kristoffer Heggelund kontant i mål.

Mot slutten av kampen var det litt ujevne prestasjoner fra begge lag, men både L/K og SIF kunne hatt både ett og to mål til. L/K hadde blant annet to skudd i tverrliggeren ved Einar Skogheim og Sverre Meløy.

L/K fra start: Asgil Brændeland, Vebjørn Isaksen, Marcus Hausner Christensen, Oskar Leiros, Mika Johnsen, Sverre Meløy, Vebjørn Tokle, Sigve Ringbakken, Einar Skogheim, William Waltenberg, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Sander Kristiansen, Håkon Jensen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Løvland og Helmer Karlsen

Gult kort L/K: Marcus Hausner Christensen

Dommer: John Magnus Nergård