Tung dag på Tønsnes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Sep 2022

L/K hadde mulighet til å distansere seg litt fra den verste nedrykksstriden, men mislyktes fullstendig.

Etter en fin førsteomgang, der man kunne gå i garderoben med ledelse 2-1 , så raknet et redusert L/K-lag etter pause. Tabellnaboen vant til slutt 4-2 etter en omgang som tenderer mot årsverste for L/K, og Ulfstind kunne dermed gå forbi L/K på tabellen. Hjemmelaget fikk noen solide gavepakker fra L/K-forsvaret i andre omgang og scoret på to av dem. L/K på sin side evnet ikke å gjøre mye offensivt  og sånn sett var det fortjent at Ulfstind vant.

Hjemmelaget tok også ledelsen i første omgang, men L/K utlignet og gikk i ledelsen i løpet av en hektisk tominutters periode, der først Gabriel Wikbo-Larsen og deretter Fredrik Johansen scoret. Gabriels mål kom etter litt tiki-taka på L/Ks venstreside ved Einar Skogheim og Fredrik Johansen. Wikbo-Larsen, i form av et hurtig tatt frispark,var også nest sist på Johansens mål.

Det var L/K-sjanser nok til å lede mer før pause, men etter pause tørket det veldig opp offensivt for et L/K-lag som har slitt med sykdom i spillergruppa de siste dagene og som stilte redusert i dag også på grunn av HV-øvelse.

Uansett må man reise seg kjapt etter denne smellen. Neste helg venter en ny tøff bortekamp - mot Ishavsbyen. Skjeler man til tabellen, så ser man at hvert poeng teller fremover!

* 16-åringen Gabriel Wikbo-Larsen er nå toppscorer alene for L/K i serien med sine syv mål.

L/Ks lag: Hassan Tazabajev, Jørgen Skog, Aleksander Skatland, Vebjørn Isaksen, Isak Kristiansen, Fredrik Johansen, Kristian Bjørn Hansen (K), Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Marco Mathisen, Gard Grønvoll Sommerseth, Sander Kristiansen

L/Ks mål: Gabriel Wikbo-Larsen og Fredrik Johansen

Gult kort L/K: Einar Skogheim, Kristian Bjørn Hansen

Dommer: Robin Ersfjord - traff ikke på alle avgjørelsene denne gangen.

————

L/K 2 tapte for øvrig 7-3 mot Hansjordnesbukta fredag kveld. Emil André Sørensen, Ayaz Abozeed og Sander Kristiansen scoret målene for L/K, som lenge holdt følge med serietoeren.

Fra kampen tar vi med oss tre lekre mål, inkludert Ayaz Abozeeds aller første L/K-mål, William Waltenberg (15) sin aller første seriekamp, et gledelig comeback av Christian Karlsen og vikarkeeper Einar Skogheim - som sto en solid kamp i L/K-buret i mangel av en ordinær keeper.

L/Ks lag: Einar Skogheim, Aleksander Skatland, Hans Roar Karlsen Øvergård, Kristofer Waltenberg, Christian Karlsen, Håkon Fossmo, Vebjørn Løvland, Sander Kristiansen, Aleksander Larsen, Ayaz Abozeed, Emil Sørensen

Innbyttere: Tordar Eidet Karlsen, Jonas Rodahl Johansen, William Waltenberg