L/K reiste poengløse fra Salangen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Aug 2022

L/K jobbet og slet for poeng på Idrettsheia men klarte ikke å temme Salangen-angrepet når det gjaldt som mest.

Det var ikke ufortjent at hjemmelaget Salangen fikk alle tre poengene i lørdagens kamp på Idrettsheia. Salangen hadde de fleste og de største sjansene, men L/K utlignet SIF-ledelsen to ganger og kunne klart ett poeng fire minutter på overtid da Einar Skogheim fikk sjansen på et frispark fra 17 meter.

Salangen ledet 1-0 etter corner men L/K fikk 1-1 fem minutter etter god jobb av Gabriel Wikbo-Larsen på høyrekanten. Hans harde innlegg blir styrt i mål av en uheldig SIF-forsvarer og dermed 1-1 til pause.

SIF scorer tidlig i andre omgang etter en liten pasningstabbe i L/K-forsvaret, men L/K kommer tilbake etter en scoring av Kristian Bjørn Hansen et drøyt kvarter før slutt. Han er først på ballen etter et godt frispark fra Einar Skogheims presise venstrefot. Skuddet går i stolpen, men Hansen er våken inne i feltet og scorer sitt fjerde seriemål for sesongen - for øvrig det samme som Einar Skogheim og Gabriel Wikbo-Larsen står med så langt.

Men etter 78 minutter glipper det i L/K-forsvaret og Kristoffer Heggelund løper igjennom og setter ballen i lengste hjørne. Det er for så vidt sånt som skjer, men Heggelund gjorde nøyaktig det samme noen minutter før - i oppspillet til Salangens andre mål. Sånn sett burde L/K ha luktet lunten.

På overtiden av overtiden kunne imidlertid Einar Skogheim ha berget ett poeng likevel. Han får bra dreis på skuddet, men det går likevel en meter over og i samme sekund blåser dommeren av kampen.

L/K har dermed fått en tøff start på høstsesongen. 0 poeng på tre kamper gjør at det begynner å bli ubehagelig kort vei ned til de sikreste nedrykksplassene. L/K-guttene må begynne å plukke poeng nå og første sjanse blir hjemme mot bunnstridrivalen Valhall neste helg.

* Vebjørn Isaksen (23) spilte sin kamp nummer 130 på A-laget. I løpet av høsten kan han passere kjente L/K-navn som Jørn Lilleng (Hansen) på 133 og Christer Steinvik (136).

L/Ks lag: Hassan Tazabajev, Jørgen Skog, Kristian Bjørn Hansen, Marcus Hausner Christensen, Vebjørn Isaksen, Joakim Berg Bjørklund, Gard Grønvoll Sommerseth, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Kristoffer Hansen Holst, Gabriel Wikbo-Larsen

Innbytter: Vebjørn Beck Løvland

Gult kort L/K: Kristian Bjørn Hansen

Dommer: Trond Haug - bra kamp