Drømmemål av Fredrik - men null poeng likevel

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Aug 2021

Ishavsbyen - L/K 3-1: I en kamp der L/K kan si seg uheldig som ikke får med seg poeng, var Fredrik Johansens frisparkperle fra 25 meter den store beholdningen.

Sesongen er ung, men vi våger påstanden: Det kommer ikke til å bli scoret et finere frisparkmål i årets 4. divisjon enn det L/Ks nysignering Fredrik Johansen sto for på TUIL Arena lørdag. En time ut i kampen lader senjaværingen fra minst 25 meter og smeller ballen rett i vinkelen med høyreslegga - fullstendig utagbart for IFK-keeper Ken Arne Moldenæs. Uvanlig vakkert og en sikker kandidat til Årets mål i lokalfotballen.

Målet, og høydepunktene fra kampen, kan du se her!

En video av målet, og oppdateringene på L/K Facebook, finner du her.

Frisparket til Fredrik var en redusering til 2-1. IFK tok ledelsen etter 20 minutter og doblet den etter 40 minutter, men L/K var godt med i kampen hele veien og Kristoffer Hansen Holst hadde alene to stolpeskudd i første omgang etter henholdsvis et frispark og en gjennomløpning. IFK må dermed anse seg veldig heldig at de ledet 2-0 til pause.

2-1-målet til Fredrik Johansen kunne innledet en sluttspurt for L/K, men i stedet øker IFK ledelsen like etterpå når den gamle TIL-profilen Morten Moldskred glir igjennom L/Ks indre forsvar og setter ballen rolig i nettet bak L/Ks debutantmålvakt Khasan Ruslanovitsj. L/K spilte likevel en god omgang og hadde stort sett føringen resten av kampen. Laget kom til sjanser også, men den siste finishen satt ikke på TUIL Arena lørdag. Toppscorer Mathias Sørum måtte gå av banen for første gang i L/K-trøya uten å score. Han kom imidlertid til sjanser i denne kampen også, så det går neppe lenge til neste gang det blir nettsus for Mathias.

* Til tross for tre baklengs: Fin debut for Khasan Ruslanovitsj i L/K-buret i førstekeeper Martin Bruns jobbfravær. Betryggende også å ha Johan Valø som keeperinnbytter på benken.

* Kaptein Einar Skogheim spilte sin kamp nummer 80 for L/Ks A-lag.

Neste kamp er hjemme mot FIL 2 mandag klokken 19.15. Den kampen går på Geitnes, grunnet sen kampstart og manglende flomlys på Polleidet.

L/Ks lag: Khasan Ruslanovitsj, Vebjørn Isaksen, Joachim Olaussen, Marcus Hausner Christensen, Oskar Leiros, Markus Karlsen Skogheim, Einar Skogheim, Kristian Bjørn Hansen, Kristoffer Hansen Holst, Mathias Sørum, Fredrik Johansen.

Innbyttere: Tordar Eidet Karlsen, Sigve Ringbakken, Jørgen Skog

Dommer: Ragnar Dahl