Fortsatt en jobb å gjøre

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Okt 2019

L/K lever fortsatt litt farlig i bunnstriden, men kan avgjøre sin egen skjebne i siste kamp.

Lørdag ble hjemmelaget Salangen for sterke for L/K, selv om 4-1 er ganske flatterende for SIF. 1. omgang var helt jevnspilt og bare et mål av Kristoffer Heggelund skilte lagene.

L/K starter andre omgang forrykende og burde satt flere enn det ene målet som comeback-mannen Christer Steinvik scoret etter 56 minutter. Ballen smalt i både tverrliggere og stolper uten at det ble uttelling. I stedet gikk SIF opp til 3-1 og utover i omgangen gikk det tråere og tråere for L/K - ikke minst etter at Steffen Dreyer måtte forlate banen med strekk.

På slutten måtte også keeper og kaptein Kristoffer Granås forlate banen med en skade og L/K klarte ikke å skape noe særlig på tampen av kampen.

Dermed er det fortsatt usikre tider for L/K. For i verste fall rykker tre lag ned fra 4. divisjon og L/K har kun to lag garantert bak seg - Storelva og Ishavsbyen. Storelva kan riktignok komme opp på samme poengsum som L/K, men har ikke møtt til en kamp i år. Derfor vil de komme bak alle lag ved poenglikhet.

Så er også Finnsnes 2 bak oss på tabellen og det er laget vi møter på Polleidet gress lørdag. Klarer vi minst uavgjort i den kampen så kan L/K-erne nyte kakebordet etter siste seriekamp i trygg forvisning om at plassen er uomtvistelig berget.

Og skulle det skjære seg totalt i siste kamp, så er  det likevel gode sjanser for å holde seg. Klarer seriemesteren i TITO å kvalifisere seg for opprykk (tre av fire nordnorske seriemestre rykker opp), samtidig som TIL 2 ikke rykker ned fra 3. divisjon så blir det bare ett lag som rykker ned fra TITO. Skulle det bli TITO-fiasko i kvaliken og TIL 2 også rykker ned (ligger like over streken nå), så skal tre lag ned fra TITO. Derfor er det så viktig å holde FIL 2 bak seg på tabellen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Vebjørn Isaksen, Jørgen Skog, Jan-Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli, Preben Røtvold, Oskar Leiros, Kristian Bjørn Hansen, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Christer Steinvik, Joakim Berg Bjørklund, Nasim Shirzad, Benjamin Johansen

Dommer: Hallgeir Bertelsen - bra kamp