Cupspill i 2019 også!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Okt 2018

Ole Talberg og Joachim Olaussen kusket inn cupspill for L/K på Storelva.

Etter en kamp som ikke går inn i historien som verken spesielt velspilt eller underholdene, berget Storelva plassen i 4. divisjon samtidig som L/K tok 7. plassen som gir cupspill i 2019. L/K burde i utgangspunktet vinne mot Storelva for å holde Salangen bak seg på tabellen, men uventet hjelp fra Stakkevollan, som klarte 2-2 på Idrettsheia, så holdt det med det ene poenget L/K kapret mot Storelva.

Alt i alt var det greit med poengdeling. Ilyas Shirzad og Aleksander Lenning hadde feite sjanser i første omgang og burde tatt L/K i ledelsen. Så tok hjemmelaget ledelsen i andre omgang og selv om L/K utlignet pg SSK fikk en mann utvist midtveis i omgangen, så var det ikke akkurat et stormløp mot Gard Trollskar i Storelva-målet.

Utligningen kom etter corner og en høyst kaotisk situasjon inne i feltet. Det var uklart lenge hvem som hadde vært sist på ballen, men Ole Talberg var ifølge seg selv fremme med tåa. Så L/Ks spillende trener får målet - vel fortjent etter god innsats i 2018.

På overtiden av overtiden kommer Storelva alene igjennom med Jørgen Vik og et mål der hadde ødelagt for L/K med tanke på cupspill. Men Vik drar fram en spesial i duellen med Storelva-spilleren og dermed var kampen og sesongen over.

En god høstsesong kulminerte dermed med den andre uavgjortkampen mot Storelva i år. L/K ender på en 7. plass - hvilket er det høyeste vi har vært hele sesongen. Sterkt at vi når opp på den plassen akkurat når det settes sluttstrek.

* Vebjørn Isaksen spilte sin A-kamp nummer 70 for L/K.

L/Ks lag: Jørgen Vik, Ola Edholm, Joakim Berg Bjørklund, Joachim Olaussen, Kristian Bjørn Hansen, Ole Talberg, Vebjørn Isaksen, Nasim Shirzad, Markus Karlsen Skogheim, Aleksander Lenning, Ilyas Shirzad.

Innbyttere: Stig-Roar Hansen Rognli, Sigve Ringbakken, Tobias Karlsen

Gule kort L/K: Kristian Bjørn Hansen, Ole Talberg, Stig-Roar Hansen Rognli