Ken Stian scoret to

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Mar 2006

Ken Stian Olsen ble tomålsscorer i en treningskamp mot Ishavsbyen i kveld.

Kampen, som varte en drøy time, endte til slutt 2-2 etter at L/K hadde innhentet Ishavsbyens ledelse to ganger. Byen tok ledelsen tidlig i kampen, men Ken Stian, for anledningen som høyre indreløper, scoret fra kloss hold etter frispark fra André Fagerborg og påfølgende kaos i feltet.

Ishavsbyen gikk opp i ledelse før pause, men etter en brukbar andre omgang av L/K satte Ken Stian inn sitt andre for dagen like før kampslutt - forøvrig etter en lekker pasning fra Ole Remi Hausner.

L/K stilte med flere spillere i uvante roller i kveld, blant annet med Jens Georg Løvland på høyreving og Tor Arne Larsen på høyreback.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Freddy Skogvang, Jørn F. Berger, Stian Amundsgård, Tor Arne Larsen; André Fagerborg, Ole Remi Hausner, Ken Stian Olsen; Frode Larsen, Gaute Veseth Olsen, Jens G. Løvland.

Reserver: Rudi Dreyer, Mats Håkon Karlsen.