Seier i generalprøven

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Apr 2006

Lyngen/Karnes vant 2-1 mot Skarp i dagens kamp i Skarphallen.

Skarp ledet 1-0 til pause. Men L/K kom sterkt tilbake og scoret to ganger i andre omgang uten at Skarp kvitterte. Målene ble satt inn av Steffen Dreyer og Rune Kristiansen. Dermed ble det seier mot fjorårets divisjonskollega i siste kamp før alvoret starter mot Senja 2.påskedag. Rapportene forteller om en solid kamp fra L/Ks side. Spesielt fungerte den defensive organiseringen godt. Målvakt Jørgen Vik måtte gå ut på grunn av skade. Foreløpig er det usikkert hvor alvorlig den er.

Lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Stian Amundsgård, Jørn Berger, Freddy Skogvang; Andre Fagerborg, Lasse Hausner, Frode G. Larsen; Steffen Dreyer, Rune Lillevik, Rune Kristiansen.
Innbyttere: Lars Wikbo, Ole Remi Hausner, Stig Roar Rognli Hansen, Mats H. Karlsen.

Mål: Steffen Dreyer og Rune Kristiansen.