Nå blir det vanskelig å ta gull

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Okt 2023

L/K klarte bare ett poeng mot Hamna 2 og nå ser det dårlig ut med tanke på seriegull.

Det manglet ikke på sjanser til å ta alle poengene mot Hamna to på Fløya Arena lørdag, men det endte nå likevel bare med 1-1 og ett poeng for Markus Karlsen Skogheims menn. Marco Mathisen scoret L/Ks eneste mål midtveis i andre omgang etter at Hamna tok ledelsen totalt ut av det blå rett før pause. L/K spilte ingen god første omgang men burde likevel ledet komfortabelt til pause, men isteden roter keeper Håkon Jensen og stopper Oskar Leiros det til på et frispark og det ender med at Hamna-spissen Sebastian Hole Ambjørnsen kan sette ballen i mål.

Mathisens mål, en flott gjennomløping fra midtbanen etter en godt timet pasning fra Gabriel Wikbo-Larsen, kom riktignok i en periode der Hamna skapte flere enorme sjanser, og der keeper Jensen var veldig god. Men alt i alt var dette en kamp L/K skulle vunnet.

Nå må guttene i stedet se at Hamna antagelig stikker avgårde med det. De har Senja 2 borte i siste kamp og vinner de der, så havner gullet i Hamna. Skulle de imidlertid gå på tap på Senja, så må L/K i alle fall sørge for å vinne siste kamp - som er mot en annen gulljagende gjeng fra Kvaløya SK. En spennende lørdag blir det i alle fall!

L/Ks lag: Håkon Jensen, Vebjørn Isaksen, Oskar Leiros, Joakim Berg Bjørklund, Marco Mathisen, Krister Klaussen, Mika Johnsen, Kristoffer Hansen Holst, Einar Skogheim, William Sørensen, Gabriel Wikbo-Larsen

Innbyttere: Vebjørn Tokle, Sander Kristiansen, Jørgen Skog

Gule kort L/K: Vebjørn Tokle, Einar Skogheim, Oskar Leiros, Gabriel Wikbo-Larsen

Dommer: Filip Holmen - god