Høstsesongens første L/K-tap på Finnsnes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Sep 2023

L/K spilte en god første omgang og kunne sågar ledet til pause mot et sterkt FIL 2-lag. Men i andre omgang var hjemmelaget best og vant til slutt fortjent.

Finnsnesværingene gikk hardt til verks fra start, men etter at det første sjokket hadde lagt seg, og de første sjansene var avverget, så kom L/K meget godt inn i kampen. Det ble lagt ned mange kilometer med løping bare i førsteomgangen og etter 19 minutter får L/K også betalt. William Sørensen klarer å vinne ballen på FILs banehalvdel og står for en flott assist til Einar Skogheims harde skudd ned i lengste hjørne fra rundt 16 meter.

Finnsnes utligner på et frispark etter en drøy halvtime og L/K går til pause på 1-1 etter en meget god omgang. Da hadde blant Gabriel Wikbo-Larsen hatt en eventyrlig sjanse alene med keeper rett før pause.

I andre omgang sliter L/K litt mer og Finnsnes har et par mann på benken som kommer inn og lager mer problemer for oss. Spesielt kjappe Niklas Sørensen, som setter to mål i andre omgang. L/K spiller ingen god 2. omgang heller og FIL 2 vant som sagt kampen fortjent.

* Og mens det ikke var så mye "hjelp" å få fra FIL 2 i kveld, så fikk vi litt hjelp i tetstriden fra FK Senja - som slo Storsteinnes på bortebane. Det betyr at vi til tross for tap opprettholder forspranget til Storsteinnes, hvilket er viktig i kampen om de to opprykksplassene i 5. divisjon.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Vebjørn Isaksen, Kristian Bjørn Hansen, Joakim Berg Bjørklund, Krister Klaussen, William Sørensen, Kristoffer Hansen Holst, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Isak Kristiansen

Innbyttere: Marco Mathisen, Sander Kristiansen, Johan Gamst-Eriksen, Tordar Eidet Karlsen, Vebjørn Tokle

Dommer: Jarle Evertsen

Gule kort L/K: Kristian Bjørn Hansen og William Sørensen